Ekran kartının sürücü ile ilgili bir sorun olmuş sürücün güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsin şuanlık sorun yoksa normal şekliyle kullanabilirsin varsa ve güncelse ddu ile silip temiz kurulum yapabilirsin.Arkadaşlar ekran dondu gitti geldi ve bu hata geldi bir sorun mu var? Ne yapmam lazım?
DDU ile kaldırdım ve tekrar yükledim. Bir daha olursa ne yapmalıyım?Ekran kartının sürücü ile ilgili bir sorun olmuş sürücün güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsin şuanlık sorun yoksa normal şekliyle kullanabilirsin varsa ve güncelse ddu ile silip temiz kurulum yapabilirsin.
21.3.1 kullanıyordum. Güncelleme ile isteğe bağlı sürücü olarak 21.3.2 kurdum şuan sorun çözüldü gibi görünüyor. Eğer bunda herhangi bir sorun olursa 20.4.2 sürümüne nasıl geçeceğim? Sitede gözükmüyor ki 20.4.2 sürümü.
WQHL sürümde sorun çıktı ben de. Tekrar WQHL kurdum sorun devam ediyordu sonra isteğe bağlı sürümü kurdum sorun düzeldi.Alıntıyı görüntüle
attığım linkte biraz aşşağı in ve orda çıkıyor 21.3.2 önermem isteğe bağlı sürümlerde sorun oluyor genelde WHQL sürümleri ni kullanmaya çalış
NOT: Sorun düzelmemiş ama bazen oluyor bazen olmuyor. Zaten bu pc 3 kere farklı sebeplerden garantiye gitti vallaha bıktımWQHL sürümde sorun çıktı ben de. Tekrar WQHL kurdum sorun devam ediyordu sonra isteğe bağlı sürümü kurdum sorun düzeldi.