AMD Sürücü zaman aşımı

Seaderden

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar ekran dondu gitti geldi ve bu hata geldi bir sorun mu var? Ne yapmam lazım?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (182).png
    Ekran Görüntüsü (182).png
    620.1 KB · Hit: 58
Arkadaşlar ekran dondu gitti geldi ve bu hata geldi bir sorun mu var? Ne yapmam lazım?
Ekran kartının sürücü ile ilgili bir sorun olmuş sürücün güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsin şuanlık sorun yoksa normal şekliyle kullanabilirsin varsa ve güncelse ddu ile silip temiz kurulum yapabilirsin.

Ekran kartının sürücü ile ilgili bir sorun olmuş sürücün güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsin şuanlık sorun yoksa normal şekliyle kullanabilirsin varsa ve güncelse ddu ile silip temiz kurulum yapabilirsin.
DDU ile kaldırdım ve tekrar yükledim. Bir daha olursa ne yapmalıyım?

hangi sürümü kurdun sana tavsiyem ddu ile kaldır ve 20.4.2 yada 21.3.1 e geç bu sürümler stabil çalışıyor böyle hatalar daha az oluyor hatta olmuyor

20.4.2
21.3.1
21.3.1 kullanıyordum. Güncelleme ile isteğe bağlı sürücü olarak 21.3.2 kurdum şuan sorun çözüldü gibi görünüyor. Eğer bunda herhangi bir sorun olursa 20.4.2 sürümüne nasıl geçeceğim? Sitede gözükmüyor ki 20.4.2 sürümü.

1617849150908.png

attığım linkte biraz aşşağı in ve orda çıkıyor 21.3.2 önermem isteğe bağlı sürümlerde sorun oluyor genelde WHQL sürümleri ni kullanmaya çalış

WQHL sürümde sorun çıktı ben de. Tekrar WQHL kurdum sorun devam ediyordu sonra isteğe bağlı sürümü kurdum sorun düzeldi.
NOT: Sorun düzelmemiş ama bazen oluyor bazen olmuyor. Zaten bu pc 3 kere farklı sebeplerden garantiye gitti vallaha bıktım :D tüm oyunlarımı siliyorum bir daha AMD de almam. Mecbur sadece film fln izlerim artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,214
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri