haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Hangi sürümdesin
22.5.1Hangi sürümdesin
Ddu programı ile driveri sil
22.11.2 yazılımına geç kanka
22.5.1
Ekran kartın nedir hocam? Bu sorunun kaynağı AMD 22.5.1 Recommended (WHQL) sürücüsü eskidiği için Windows Update kendi AMD sürücüsünü kuruyor. Bundan dolayı iki sürücüde çakışıyor.
Yeni 6800 lü sistem aldık elimize ulaşınca ilk hangi driveri kuralım gaminggen güncelini kurmuş ise hiç dokunmadan devammı edelimSil kanka onu o sürümden hata alanlar duydum bende 3 gün önceye kadar 22.5.2 kullanıyordum 22.11.2 he geçtim sende geç
İzle driveri önce sil ama attığım linkte gibi
Kıruk gelmez kart ayrı gelir kanka hazır sistemde olsaYeni 6800 lü sistem aldık elimize ulaşınca ilk hangi driveri kuralım gaminggen güncelini kurmuş ise hiç dokunmadan devammı edelim
Takıp test ediyorlar ya sonra çıkarıp kutuda yolluyorlar driversiz test olur mu ki?Kıruk gelmez kart ayrı gelir kanka hazır sistemde olsa
Driverdiz denemezler ama gelen driver fps düşüşü takılma donma yoksa kullanın onu hocam amd de güncelle me kolay kolay yapmayın ama 1 sürümde 2 3 ay falan kullanın bence en azTakıp test ediyorlar ya sonra çıkarıp kutuda yolluyorlar driversiz test olur mu ki?