Obito Uchiha
80+ Silver
Dogru hele bu forumda aşırı fazla.intel fanboyundan çok amd fanboyu var her şeyi ryzenden ibaret sanıyolar
Dogru hele bu forumda aşırı fazla.intel fanboyundan çok amd fanboyu var her şeyi ryzenden ibaret sanıyolar
banane r5 2600 sırf render şey için aldım umrumda oyun ? geçen pini kırıldı 200 tl boşa verdim 90 95 dereceye çıkıyor bumu karşılığıNe yaşadın? 2600 almışın tabi oyun oynatmaz İntel gibi. 3600+T6 alsan burada AMD yi ilah yapardın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ohooo biz gangiyiz ne diyon ?
Bu kadar emin olma bence bir kartlar ciksin bakalim durumuna Rtx 3080 performansini 150 dolar daha ucuza gelecegi soylentisi var bizim gibi ülkelerde 1500 lira fark yapiyorBiri islemci, biri ekran kartı. Adamların ilk isi işlemciydi zaten, sonradan ATI yi satın aldılar bu yüzden tecrübesizler. Ekran kartında Nvidia yı hiçbir zaman geçemediler, geçemeyecekler.
Yav güldürme beni be kardeşim, FANBOYLUK YAPMA AMD anca 2080 e rakip çıkartır.Bu kadar emin olma bence bir kartlar ciksin bakalim durumuna Rtx 3080 performansini 150 dolar daha ucuza gelecegi soylentisi var bizim gibi ülkelerde 1500 lira fark yapiyor
fanboyluk yapma kardeşim. amd Zar zor RTX 2070 rakip çıkardı anca 2080 ne veya super rakip olurBu kadar emin olma bence bir kartlar ciksin bakalim durumuna Rtx 3080 performansini 150 dolar daha ucuza gelecegi soylentisi var bizim gibi ülkelerde 1500 lira fark yapiyor
Bunun fan boyluk ile ne alakasi var kardeşim 150 dolara 3080 performansi diyorumfanboyluk yapma kardeşim.
fanboyluk yapmayın amd zar zor 2070 e rakip zar zor çıkardı anca 2080 veya supere rakip çıkarırlar.Bunun fan boyluk ile ne alakasi var kardeşim 150 dolara 3080 performansi diyorum
Aynen kanka aynennnnnnnn aynennnnnn.Bunun fan boyluk ile ne alakasi var kardeşim 150 dolara 3080 performansi diyorum
Burada fanboyluk yapan sensin daha kartlar çikmadan fiyatlar belli olmadan Nvidia diyorsunAynen kanka aynennnnnnnn aynennnnnn.
NVİDİA bu zamana kadar kraldı ve bundan sonrada kral kalmaya devam edecek.
O yüzden adi Big Navi kardeşim haklisinfanboyluk yapmayın amd zar zor 2070 e rakip zar zor çıkardı anca 2080 veya supere rakip çıkarırlar.
Fiyatlar belli degilmi? şaka mısın? az araştır.Burada fanboyluk yapan sensin daha kartlar çikmadan fiyatlar belli olmadan Nvidia diyorsun
hadi hadi Nvidia her zaman tahtaydı haylada kalacak. gitde fiyatları araştır konuş 3000 serisi fiyatlarına bakBurada fanboyluk yapan sensin daha kartlar çikmadan fiyatlar belli olmadan Nvidia diyorsun
O yüzden adi Big Navi kardeşim haklisin
Fanboylar ile ugraşılmaz yanlış anlaşılmasın ama bu forumda AMD Fanboyları çok fazla, ve yarısından daha fazlası bilgisiz.Burada fanboyluk yapan sensin daha kartlar çikmadan fiyatlar belli olmadan Nvidia diyorsun