AMD USB 3.10 eXtensible Host Controller - 1.10 (Microsoft)

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bilgisayarı sıfırladım sonra bu driver yüklendi oyunlarda gecikme yapıyor bir kaç kere daha sıfırladım format bile attım ama gitmedi nasıl silicem ben bunu?
1596807552263.png

Dostum o niye gecikme yapsın la sana? USB kontrolcüsü o, kaldırma onu bir şey yapma.

Arkadaşlar bilgisayarı sıfırladım sonra bu driver yüklendi oyunlarda gecikme yapıyor bir kaç kere daha sıfırladım format bile attım ama gitmedi nasıl silicem ben bunu?Alıntıyı görüntüle
Kardeşim o senin anakartındaki USB portlarının çalışması için var. Bilgisayardan anlamıyorsun bari yorumda bulunma bilmediğin şeyler için.

Dostum o niye gecikme yapsın la sana? USB kontrolcüsü o, kaldırma onu bir şey yapma.
Hayır gecikme yapıyor abi yalan mı söyleyeyim kaç kere bilgisayarı sıfırladım sıkıntı yoktu bu driver da yoktu ama geçen yine sıfırladım bu geldi oyunlarda gecijme yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim o senin anakartındaki USB portlarının çalışması için var. Bilgisayardan anlamıyorsun bari yorumda bulunma bilmediğin şeyler için.
Hayır gecikme yapıyor abi yalan mı söyleyeyim kaç kere bilgisayarı sıfırladım sıkıntı yoktu bu driver da yoktu ama geçen yine sıfırladım bu geldi oyunlarda gecijme yapıyor

Sen baya biliyormuşun reis ya belli yani ezber bilgi yapmasan keşke

Son düzenleme:

Sen baya biliyormuşun reis ya belli yani ezber bilgi yapmasan keşke
Ezber falan değil bu bilgi. PC bilgine güveniyorsun kapışalım istersen benim için sıkıntı yok.

Windows sürücüleri kendisi yüklediği için başka bir sürücüden kaynaklanıyor olabilir.

O değilde daha konuna sahip çıkmıyorsun gelmiş ahkam kesiyorsun. 5-6 gün oldu onu yazalı foruma girip baktığında yok. Boş yapma daha konunun arkasında durmuyorsun gelmiş boş boş konuşuyorsun.
Hiçbir şey bilmiyorsun boş boş yazıyorsun yazık yazma lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,186
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri