Neler Yeni

AMD ve Intel'i İstediğin Gibi Eleştir! (Saygı Çerçevesini Koruyarak)

Tercih Ettiğin İşlemci Markası Nedir?

• INTEL

• AMD

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
İntel oyun ve tek çekirdek konusunda olduğu için fiyatları yüksek tutuyor. Çoğu İntel işlemci kurunda etkisiyle beraber fiyatlarını hak etmiyor artık. OC konusunda AMD'nin önde olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Bazı fanboylar bunu kabul edemesede artık AMD almak çok daha mantıklı.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
İntel'in eleştirdiğim yerleri=
14 NM.
Pcıe 3.0.
Yüksek TDP.
Mhz desteği.
OC desteği.
Soket desteği.
Amd'nin eleştirdiğim yerleri=
İşlemci bazlı oyunlar da hala geride.

Son düzenleme:

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
AMD, her şeye uyum sağlıyor. İş istasyonu, oyun, render vs. vs. ama İntel tek bir şeye odaklanıyor; oyun performansına. Üstelik AMD, İntel'i artık sürekli geçerek ve yeni nesilde de çekirdek hızlarına oynayarak zamanında piyasada AMD tabanlı anakart ürettirmediği dönemdeki gibi yapmaya çalışıyor ama artık kullanıcılar bilgili ve piyasa İntel'in dominesi altın da değil. AMD şu anlık İntel'i işlemci tarafında tokatlıyor ve bu bence uzun süre devam edecek, bu sene de böyle olacak. Artık 11.nesil vs 5.nesili bekliyorum, ne olursa orada olacak. AMD'nin bence CPU'dan yana pek bir sıkıntısı yok ama şu GPU'da ki sıkıntılarını çözüp Ray Tracing teknolojisini getirse tadından yenmez ve Nvidia'yı dümdüz eder ama bunun olma ihtimali şu anlık çok zor, çünkü Nvidia RTX 3000 serisini çıkaracak ve kendi çıkaracağı kartlar daha 2080-2080 Ti seviyelerinde olacak, bir türlü yeni kartların dengi bir rakip çıkartmıyor. Benim diyeceklerim bunlardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci AMD ekran kartı Intel bence. Ama amdnin bazı ekran kartları var onlarda baya iyi.
Ekran kartı İntel?

Son düzenleme:

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Değerli kardeşlerim Donanım Arşivi'nin kuruluşunda tam bağımsızlık yatar her firma ile çalışır ama her firmayı özgür bir şekilde eleştirme tavrımızdan hiç ödün vermeyiz. Şimdi ise bu güzel konu ile bu iki ezeli rakipte beğenmediğiniz noktaları dilediğinizce eleştirin açıkcası düşüncelerinizi merak ediyorum.

NOT: Hepiniz kardeşimiz abimizsiniz sizden tek isteğimiz var; bu forumda özgürsünüz yeter ki hakaret etmeyin. Sevgiler
Bana kalırsa evet doğru intel bir fan değişikliğine gitti görünüşü güzel performans bakımından bir şey diyemiyoruz ama bana göre amd ye ulaşması için daha 40 fırın ekmek lazım

Kimera

80+ Bronze
Değerli kardeşlerim Donanım Arşivi'nin kuruluşunda tam bağımsızlık yatar her firma ile çalışır ama her firmayı özgür bir şekilde eleştirme tavrımızdan hiç ödün vermeyiz. Şimdi ise bu güzel konu ile bu iki ezeli rakipte beğenmediğiniz noktaları dilediğinizce eleştirin açıkcası düşüncelerinizi merak ediyorum.

NOT: Hepiniz kardeşimiz abimizsiniz sizden tek isteğimiz var; bu forumda özgürsünüz yeter ki hakaret etmeyin. Sevgiler
Abi keşke " Oyu Değiştir " koymasaydın.
Intel "benim geçmişim var millet beni alır, millet bildiğinde ilerler." mantığında yol katetmeye çalışıyor.

İşlemci AMD ekran kartı Intel bence. Ama amdnin bazı ekran kartları var onlarda baya iyi.
Intel GPU ????

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bana kalırsa evet doğru Intel bir fan değişikliğine gitti görünüşü güzel performans bakımından bir şey diyemiyoruz ama bana göre AMD ye ulaşması için daha 40 fırın ekmek lazım
Siyaha boyamışlar fanı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom