- Reaksiyon skoru
- 258
arada iyi bir rekabet var intel seçilebilir yanında stok fanla geliyormu alacağınız yerden
arada iyi bir rekabet var intel seçilebilir yanında stok fanla geliyormu alacağınız yerden
Fiyat olarak baktığımda 5 3600 ü yakın görüyorum tercih için ikisi arasında kalmıştım10000 serisi ile 4000 serisini karşılaştırın. 1 Ay'a tanıtılacak.
ben o mesajı yazarken siz oyun testini attınız ama ikiside birbirinin dengi gibi en ucuzu neyse onu alınİyi diyorsun sadece hangi özelliği neyi iyi açıklarmisin ?
sorduğum gibi stok fanla geliyormuFiyat olarak baktığımda 5 3600 ü yakın görüyorum tercih için ikisi arasında kalmıştım
Evet kutusu içinde geliyor işte bitek işlemci yollanicak değil bildiğim kadarıyla yeni stok fan ile geliyorben o mesajı yazarken siz oyun testini attınız ama ikiside birbirinin dengi gibi en ucuzu neyse onu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorduğum gibi stok fanla geliyormu
Intel Core i5 10400 2.9GHz LGA1200 12MB Cache İşlemci Fiyatı
Intel Core i5 10400 2.9GHz LGA1200 12MB Cache İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet kutusu içinde geliyor işte bitek işlemci yollanicak değil bildiğim kadarıyla yeni stok fan ile geliyor
akakcede 1500 lirayalnız hepsi burada pahalı akakceden bakın derim
Link yollarımısinyalnız hepsi burada pahalı akakceden bakın derim
akakcede 1500 lira
Link yollarımısin
F serisi istemiyorum![]()
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.296,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1500 lira
Stok halde kullanacağım evde ders için apu sistem kurmak yerine bunun integre grafik birimini kullanıp ilerde ekran kartı ekleyecegimKısıtlamalar istemiyorsan intelde k serisi işlemci ve z serisi anakart alman herekli. 10600k ve z490 fiyatları da ortada ama stok halde kullnacağım dersne sen bilirsin b serisi bir anakart alabilirsin.
F serisi istemiyorum
Neden, farklarını biliyor musun?F serisi istemiyorum
*170![]()
Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 4.379,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arada 70 liralık bir fark var
Biliyorum kardeşim ekran kartı kullanmamak için f istemiyorumNeden, farklarını biliyor musun?
*170