Öneri TruckersMP İçin İşlemci Önerisi

yer yer düştüğü bile oluyor 105w'ta. o yüzden 9000 serisi alırsam 65'de bırakırım gibi.
O kadar para verdikten sonra 9700x alıp açardım 105Wı yoksa gider 7800x3d 9800x3d alırım :D fiyatın üstüne koyarım önbellekle yoluma bakarım

O kadar para verdikten sonra 9700x alıp açardım 105Wı yoksa gider 7800x3d 9800x3d alırım :D fiyatın üstüne koyarım önbellekle yoluma bakarım
soğutucu phantom spirit gibi bir şey olacak diye düşünüyorum. yani kalitelisinden 360mm falan sıvı soğutma alsam açarım ama o soğutucuyla o işlemcinin 105W'ta 90'ları zorladığını söyleyen bu forumda bi konu vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende de 2600x vardı 5600e geçtim calaisteki fps değişmedi çünkü tmp bir mod ets 2 de 150 tane online oyuncunun yan yana olduğununda düzgün çalışması için bir optimizasyon oluşturulmadı oyunun kendi multiplayerı zaten öaksimum kaç kişilik o yüzden en iyi işlemciyi alın max fps 15 20 olur diye tahmin ediyorum
maalesef o da doğru. daha geçen 9950x3d kullanan birinde oyun kasıyordu duisburg'da. çok kötü optimizasyon cidden.

soğutucu phantom spirit gibi bir şey olacak diye düşünüyorum. yani kalitelisinden 360mm falan sıvı soğutma alsam açarım ama o soğutucuyla o işlemcinin 105W'ta 90'ları zorladığını söyleyen bu forumda bi konu vardı

maalesef o da doğru. daha geçen 9950x3d kullanan birinde oyun kasıyordu duisburg'da. çok kötü optimizasyon cidden.
Hocam ets 2 nin yapımcılarının sorumluluğunda olmayan bir durum truckers mo bir mod o yüzden onları ilgilendirmiyor

benim arkadaşta 7800x3d vardı kasmıyor diyordu tam da bilmiyorum

arkadaşlar r5 3600 var inanılmaz kasıyor. duisburg gibi kalabalık yerlerde 10fps'ye düşüyor. yani 30-40 benim için makul. bu seviyelerin altını çok göstermeyecek işlemci lazım (Draw distance düşük ya da normal'de). intel olur amd olur fark etmez. olabilecek en f/p olan olsun. yani bütçem esnek ama yazmak için 10 yazacağım. biraz güncel olursa sevinirim. amd'de am5'in intel'de lga1700'ün altında olmayacak şekilde olsun soket.
Bir yerde daha yazmıştım diye hatırlıyorum o oyun için en ideal işlemci 14600KF çünkü tek çekirdek gücü çok yüksek ve oyun intelle daha iyi çalışıyor.

Ama genel kullanım için almışken 9700X alsan hem birazcık daha iyi hem soket olarak daha uzun ömrü olur.

Bir yerde daha yazmıştım diye hatırlıyorum o oyun için en ideal işlemci 14600KF çünkü tek çekirdek gücü çok yüksek ve oyun intelle daha iyi çalışıyor.

Ama genel kullanım için almışken 9700X alsan hem birazcık daha iyi hem soket olarak daha uzun ömrü olur.
soket vs. umrumda değil tahminimce bu işlemci bana yetmeyeceği zaman am6'nın son dönemi veya ortaları olur. sıkıntı 125w tdpsi.

soket vs. umrumda değil tahminimce bu işlemci bana yetmeyeceği zaman am6'nın son dönemi veya ortaları olur. sıkıntı 125w tdpsi.
Güç limiti açılan 9700X ile aynı düzeyde ısınıyor işlemci, K serisi inteller doğal olarak güç limiti açık gelir istersen limitlersin.

Güç limiti açılan 9700X ile aynı düzeyde ısınıyor işlemci, K serisi inteller doğal olarak güç limiti açık gelir istersen limitlersin.
işte zaten 9700x'i 65w'ta çalıştırmayı düşündüğüm için kafam karışıyor

uv şart gibi

işte zaten 9700x'i 65w'ta çalıştırmayı düşündüğüm için kafam karışıyor

uv şart gibi
Soket önemli değilse Ultra 7 265KF bile 9700X den mantıklı bence aynı fiyata, ama Ultra serisi farklı mimari olduğu için o da o oyunda AMD gibi tam optimize olmaz diye düşünüyorum. Gerçi her türlü 30FPS üstünde kalır sanırım o yüzden çok sorun da olmayabilir.

Soket önemli değilse Ultra 7 265KF bile 9700X den mantıklı bence aynı fiyata, ama Ultra serisi farklı mimari olduğu için o da o oyunda AMD gibi tam optimize olmaz diye düşünüyorum. Gerçi her türlü 30FPS üstünde kalır sanırım o yüzden çok sorun da olmayabilir.
265kf 9700x'ten 10-15 derece serin :O

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,050
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri