berkay1707
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
amd wraith max işlemci soğutucusunun RGB renklerini değiştirmek için anakartın RGB desteklemesi şart mı acaba?
anakarta bağlantı yapılıyorda benim anakart rgb desteklemiyor sanırım ama daha önceden başka yerlerde görmüştüm sanırım kutunun içinden birde usb şeklinde kablo çıkıyor öyle yapılıyor diyeEvet, kutusundan çıkan kablolarla anakarta bağlantı yapıyorsunuz.
İki kablo var kutunun içinde ama dikkat etmedim hiç diğerine, birini kullandığımız için. Belki de dediğin gibidir.anakarta bağlantı yapılıyorda benim anakart RGB desteklemiyor sanırım ama daha önceden başka yerlerde görmüştüm sanırım kutunun içinden birde usb şeklinde kablo çıkıyor öyle yapılıyor diye
şöyle yanda görülen usb kablosu diye yazıyor ama kutunun içinden böyle bir şey çıkmadıİki kablo var kutunun içinde ama dikkat etmedim hiç diğerine, birini kullandığımız için. Belki de dediğin gibidir.
işte 2 kablo çıkıyormuş biri normal rgb destekleyen anartlar için diğeri de usb yazıyormuş kablonun üstünde ama bende çıkmadı o kablonun içinde ama dikkat etmedim hiç diğerine, birini kullandığımız için. Belki de de