Ram takılması falan olmaz demi hocam biraz net olmasada resim.Kasanın üst kısmı 240MM destekliyor. Ön kısım da yüksek ihtimalle 360MM destekliyordur.
knkm bu paraya sıvı sğutucu alman daha mantıklı prisim 1k olmuş 1k ile de 6x bakır borulu kule tipi soğutucu alırısnRyzen 5 5600 kulanıyorum anakart ASUS PRIME B550M-A/CSM Amd Wraith Prism işlemciyi soğuturmu fiyatına değermi.
Sıvı soğutucu alacağım.knkm bu paraya sıvı sğutucu alman daha mantıklı prisim 1k olmuş 1k ile de 6x bakır borulu kule tipi soğutucu alırısn
Radyatörler genelde aynı boyutlarda oluyor. Ölçmek lazım bir sorun olmaz ama.Ram takılması falan olmaz demi hocam biraz net olmasada resim.
kanka 240 mm yeri varsa olur aha bakam senin içinYa hocam sıvı soğutma alırım almasınada vento vg10f kasa destekliyormu onu tam bilmiyorum.
destekliyor 240 mm alabilirsinYa hocam sıvı soğutma alırım almasınada vento vg10f kasa destekliyormu onu tam bilmiyorum.
240mm destekliyor160MM destekliyor max
Teşekkürler yardımın için kral sabah olduğu gibi siparişi basçam kralsın. Sadece ramlerin takışmasından korkuyorum umarım olmaz.kanka 240 mm yeri varsa olur aha bakam senin için
Mesaj otomatik birleştirildi:
destekliyor 240 mm alabilirsin
yok kanka üstte takılıyor kasanın zaten 2400 destekliyor ve kule tipinden her zaman daha iyidir rica ederim ama pompaytısor gene foıruma marka kaliteli olmayabilir ama iş yaparTeşekkürler yardımın için kral sabah olduğu gibi siparişi basçam kralsın. Sadece ramlerin takışmasından korkuyorum umarım olmaz.
Dolapta sıfırını 800 TL'ye bulmuştum almıştım benRyzen 5 5600 kulanıyorum anakart ASUS PRIME B550M-A/CSM Amd Wraith Prism işlemciyi soğuturmu fiyatına değermi.