Neler Yeni

Amd Wraith Prism Işıklandırma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serhat Güneri
Geçenlerde bedava sayılabilecek bir fiyata wraith prism aldım fakat şöyle bir sorunum var anakartımda rgb çıkışı yok bu yüzden ışıklar rainbow şekilde yanıyor. Anakartım asus prime b550m-k, bu soğutucunun ışıklarını dışarıdan değiştirme imkanım var mı ? Yardımcı olabilir misiniz ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Wraith Prism'i iki türlü bağlama yöntemi var. Biri senin de bildiğin RGB kablosunu 4 pinli RGB girişine takmak. Diğeri de USB ile bağlamak. Eğer aldığın kişi/yer kabloları eksiksiz veriyorsa o kablonun 3 pinli ucunu soğutucuya takıp ön USB 2.0 konnektörünü de anakartındaki ön USB 2.0 yerine takıyorsun. Taktıktan sonra Cooler Master'ın Wraith Prism uygulamasıyla RGB'leri kontrol edebilirsin. Hatta RGB kablosu ile bağladığında kullanamadığın Mirage efektini de kullanabilirsin.
1669911673692.png

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
RGB girişi yoksa USB girişi ile bağlaman gerek. Ben RGB girişi osla bile USB'ye takılması gerektiğini düşünüyorum çünkü kontrol imkanı daha fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serhat Güneri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten çok teşekkür ederim ben bu programı anakarta bağlamadan kullanamıyoruz sanıyordum, zaten usb kısmı anakarta bağlıydı az öncede programı indirip kurdum çok güzel bir şekilde çalışıyor şuan teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,043
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom