Estetikliği efsane bir şey aga mükemmel duruyor ama iş yok işteOrjinal fandan çok bir farkı yok extra rgbsi var sadece estetik durduğu için tercih ediyorum ben sadece yoksa soğutma performansı için alacak olanlar almasın.
arkadaşım için aldım ben bir tane de kenarda dursun diye kule tipi soğutucular kasayı çok boğuyormuş gibi hissediyorum ben o yüzden sevmiyorum özellikle kaba olanlar o yüzden tercih ettim ses benim için önemli değil kulaklık takılı sürekli duymaz bile zaten orjinal fan kullanıyor ısı da önemli değil onaEstetikliği efsane bir şey aga mükemmel duruyor ama iş yok işte
Yok ya yetiyor kullandımKatılıyorum güçlü işlemcileri soğutmaz bu en fazla 5500
5600 e yetmez
Şeytan diyor 5 7600 için alEstetikliği efsane bir şey aga mükemmel duruyor ama iş yok işte
Bende kral trafo gibi duruyor kasanın bütün görselliğini bozuyor ama buna 700 vereceğime biraz daha çıkıp sıvı soğutma tercih ederdim 240mm öbür türlü olmuyor bu en fazla 5500 e kadar soğutur.arkadaşım için aldım ben bir tane de kenarda dursun diye kule tipi soğutucular kasayı çok boğuyormuş gibi hissediyorum ben o yüzden sevmiyorum özellikle kaba olanlar o yüzden tercih ettim ses benim için önemli değil kulaklık takılı sürekli duymaz bile zaten orjinal fan kullanıyor ısı da önemli değil ona
7500F'de extra almazsan firmalar stok fan veriyor stok fan kullanıyorsan geçebilirsin buna ısıya ve sese çok takmıyorsan ha performans istiyorsan bence 550TL'ye Dark veya 1500TL'ye Thermalright daha iyi.Yok ya yetiyor kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şeytan diyor 5 7600 için al
Kral yinede alınmamalı bence.Yok ya yetiyor kullandım
Şeytan diyor 5 7600 için al
5600 le 2 senedir kullanıyorum yazları alanyadayım daha 65 derece üstünü görmedim 65 bile çok nadiren oluyo5600 ü sıcak havalarda soğutmaz, fan sesi de cabası. dark x123 alın çok daha iyi ve daha ucuz.
Ryzen 7 7700'lerde çıkıyor sanırım.Reis bunların sıfırı kalmadı diye biliyorum AMD hala üretiyormuymuş bunlarda
Reis pp deki senmisin ?Ryzen 7 7700'lerde çıkıyor sanırım.
Orjinal fandan çok bir farkı yok extra rgbsi var sadece estetik durduğu için tercih ediyorum ben sadece yoksa soğutma performansı için alacak olanlar almasın.
am5 ilede uyumlu yazmamışım pardonBu am5 ile uyumlu değil mi sadece am4 yazılmış?
EvetReis pp deki senmisin ?
Farkı yok demedim pek farkı yok dedim. Sonuçta arada dağlar yok fark olarak.Soğutması kötü diyenlere saygı duyuyorum ama stok fandan pek farkı yok demek abartı
am5 ilede uyumlu yazmamışım pardon