RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,845
Görüntü önemsiz ise T6 Ultra alınır arada fark var
Görüntü önemsiz ise T6 Ultra alınır arada fark var
Arkadaş konuyu hortlatmış hocam bu fiyata inmedi şuanda.Alamadık yine, ihtiyacı olmayan satabilir mi?
geçen yıl bile bu kadar düşmemişti![]()
AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu | ITOPYA
AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile B07GKRR5WR ITOPYA'dawww.itopya.com
Geçen seferkinden ucuz mu
ya ben de diyorum neden itopyada sayfaya düşmüyorArkadaş konuyu hortlatmış hocam bu fiyata inmedi şuanda.
Işıklı mışıklı ondanBu kadar kötü bir ürün neden bu kadar rağbet gördü onu bilmiyorum stok soğutma olum bu.
Rgb var 100+ fpsBu kadar kötü bir ürün neden bu kadar rağbet gördü onu bilmiyorum stok soğutma olum bu.
Işığı var çünkü.Bu kadar kötü bir ürün neden bu kadar rağbet gördü onu bilmiyorum stok soğutma olum bu.
Soğutması pek iyi değil ve ses yapıyorBu kadar kötü bir ürün neden bu kadar rağbet gördü onu bilmiyorum stok soğutma olum bu.
Arda07 sen mi şikayette bulundun bilmiyorum ama uyarı almışım. Geçmiş konulara mesaj atamayacak miyiz yani bu forum da çok vakit geçiriyorum muhtemelen bu saçma uyarılar dan dolayı forumu bırakacağım. Geçmiş konuları hortlatmak gibi bir gayem yok Google de bu soğutucu araştırırken bu rehber çıktı karşıma bende yorum yazdım. Ben burda hazırlanmış rehbere bı soru sormak istesem yine mi uyarı alacaktım... Moderatör arkadaşlar bu şekilde incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden uyarı verirseniz gerçekten hakaret küfür siyaset vs yapsam neyse bu saçma sebepten uyarı vermeniz insanları bu güzel forumdan soğutmaktan baska birşeye değmez.geçen yıl bile bu kadar düşmemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya ben de diyorum neden itopyada sayfaya düşmüyor![]()
gayet güzel bir soğutucu bence ryzen 7 işlemcilerin yanında geliyor diye biliyorumSoğutması pek iyi değil ve ses yapıyor