Neler Yeni

AMD Yazılımı İşlemciyi Görmüyor: Çözüm Önerileri

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Samet Bozkurt
Merhabalar Yaklaşık 2 ay önce bir sistem topladım fakat bunu şimdi fark ettim

Amd'nin programı olan Amd Software Andrenaline Editon (Doğru yazdımmı bilmiyorum)

Kullandığım olan rx 7600xt ekran kartını gösterirken
kullanmış olduğum ryzen5 7600x işlemcisini göstermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Dxdiag-Cpu Z gibi programlar işlemciyi Algılıyor görüyor R23 bench testleri vs de aynı şekilde
Ama amd yazılımı görmüyor işlemci için ayar yapamıyorum neden İçimde kalmasın söyleyeyim belki bir ihtimali vardır
Kullandığım anakart Gigabyte A620M H Rev1.2 alakası var mı yok mu bilmiyorum ama belki anakarttan da olabilir diye düşündüm

Aykut D.

80+ Gold
Ddu indir sil yeni driver kur.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Göksel
driver bios güncelle

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Samet Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Samet Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddu indir sil yeni driver kur.
Ddu ile sildim fakat kurulum esnasında %91 de donuyor Pc tamamen mouse hareket ediyor ekranda ama ekranda hiç bir pencere hareket etmiyor Power dan kapatıp tekrar açıyorum pc yi Güvenli moda alıp deneyeyim dedim Güvenli moda girince Pc baştan açılıyor Ve Anakart marka ekranında kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adrenalin edition bildiğim kadarıyla sadece grafik kartları için . Amd ryzen masterda cpu ayarı yapılıyor. @Samet4487
Diğer bilgisayarda Hem işlemci hem ekran kartı görünüyor ondan dedim

Ddu ile sildim fakat kurulum esnasında %91 de donuyor Pc tamamen mouse hareket ediyor ekranda ama ekranda hiç bir pencere hareket etmiyor Power dan kapatıp tekrar açıyorum pc yi Güvenli moda alıp deneyeyim dedim Güvenli moda girince Pc baştan açılıyor Ve Anakart marka ekranında kalıyor

Diğer bilgisayarda Hem işlemci hem ekran kartı görünüyor ondan dedim
Şuan kurmuş Programı açıp baktığımda gene işlemciyi algılamıyor

Adrenalin edition bildiğim kadarıyla sadece grafik kartları için . Amd ryzen masterda cpu ayarı yapılıyor. @Samet4487
Yan pc de gösteriyor bak
1736332703736.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Evet arkadaşlar pc şuanda gg galiba Amd'nin kendi Driver silme programını indirdim onu açtım Güvenli modda çalıştırılsınmı diye sordum istemeden evet dedim sonrasında Pc otomatik onarıma atmaya başladı yeniden başlat dediğim andan itibaren ise anakart logosunda Yuvarlak dönmeye başladı bi 15 dakikadır böyle Sanırsam usb ile format vakti geldi

Bu arada yan pc den yazıyorum Hesaplar mail üstünden kayıtlı olduğu için yeni hesap açtım (BAŞKA BİR AMACIM YOK)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,163
Üyeler
165,940
Son üye
cihandemiir
Top Bottom