Neler Yeni

Çözüldü✓ Amd yeni gelen 23.2.1 sürümünü güncelemelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
Herkese iyi günler ilk öncelikle çok geçmiş olsun vatanımızın başı sağolsun
arkadaşlar ben rx6600 ekran kartı kullanıyorum ve tam olarak 6 aydır güncelleme gelmiyordu dün gelmiş sizce güncelemelimiyim herhangi bir sıkıntı çıkar mı
mesela bugün google haberlerde karşıma çıktı bir kaç kişi win önyükleme hatası aldıklarını söylediler
siz ne düşünüyorsunuz

Ekler

• resim_2023-02-17_231841609.png
    resim_2023-02-17_231841609.png
    11.9 KB · Hit: 47

Ilar

80+ Bronze
Ben yüklediğim zaman psu da bobin sesi almaya başladım (coil whine) sonra eski sürümü geri yükledim sorun çözüldü. Şu anlık geçmeni tavsiye etmem. AMD'nin kendi sitesinde de recommended olarak 22.11.2 sürümünü yüklemenizi istiyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
arkadaşlar ben rx6600 ekran kartı kullanıyorum ve tam olarak 6 aydır güncelleme gelmiyordu dün gelmiş sizce güncelemelimiyim herhangi bir sıkıntı çıkar mı
mesela bugün google haberlerde karşıma çıktı bir kaç kişi win önyükleme hatası aldıklarını söylediler
siz ne düşünüyorsunuz
"Recommended WHQL" sürümleri harici bir sürüm yüklemek, olası sorunları beraberinde getirebilir. Sıkıntısız/daha az sıkıntılı bir kullanım için "Optional" sürücüleri indirip kurmayın.

Yeni gelen sürücü yukarıdakilerden hangisi bilmiyorum ama AMD'nin driver sayfasına gidip bakmanızı ve ona göre indirip indirmemenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Recommended WHQL" sürümleri harici bir sürüm yüklemek, olası sorunları beraberinde getirebilir. Sıkıntısız/daha az sıkıntılı bir kullanım için "Optional" sürücüleri indirip kurmayın.
peki Recommended WHQL nerden anlıycam

Helixo

80+ Bronze
siz ne düşünüyorsunuz
rx 570 kullanıyorum hep son sürüm kullandım hiç bir sorun çıkmadı yükle daha iyi

milenix

80+ Gold
siz ne düşünüyorsunuz
güncelle bence güncel tutmak en iyisi @RevDeisDou sorun yaşamadığını söylemişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yüklediğim zaman psu da bobin sesi almaya başladım (coil whine) sonra eski sürümü geri yükledim sorun çözüldü. Şu anlık geçmeni tavsiye etmem. AMD'nin kendi sitesinde de recommended olarak 22.11.2 sürümünü yüklemenizi istiyor.
ikisinin alakası bile yok o nasıl oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
peki Recommended WHQL nerden anlıycam
Sürümün yanında parantez içinde yazar, örneğin: 23.2.1 (Recommended WHQL) gibi. Bunu görmek için AMD Drivers&Support sitesinden kendi kartınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
rx 570 kullanıyorum hep son sürüm kullandım hiç bir sorun çıkmadı yükle daha iyi
Bende yeni aldım 570 armor kargoda geliyor şuan direk son sürümü yüklüyorum hocam önceden amd kartım varken ben son sürüm kullanmazdım hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
Sürümün yanında parantez içinde yazar, örneğin: 23.2.1 (Recommended WHQL) gibi. Bunu görmek için AMD Drivers&Support sitesinden kendi kartınızı kontrol etmeniz gerekiyor.
baktım ve onaylı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yeni aldım 570 armor kargoda geliyor şuan direk son sürümü yüklüyorum hocam önceden amd kartım varken ben son sürüm kullanmazdım hiç
keşke 6500xt alsaydın

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
hatta bende var asus dual rx 6500 xt
eski ekran kartım 3 ay falan kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç