Nvidianın nesine geçmiş olsun 5000 serisi bu kadar sorunlu iken ve rtx 3000 serisinin fiyatları oldukça uygunken Nvidia'nın Amd'den kötü olması imkansız. Yeni kart çıkarsalar da driver sorunlar geçmeyecek ki zaten, ki umarım geçer çünkü rekabet her zaman bizlerin işine yarar. Fakat inteli zorlayacaktır.NVIDIA ve İntele geçmiş olsun
knk cidden bu kadar da bağnaz olmazsınekran kartı 3000 serisi varken bakmam amd ye.
EEENES BATURRR YUTUP BUDURRRAMD Zen 3 mimarili işlemcilerinin (Ryzen 4000) ve RDNA 2/Big Navi ekran kartlarının (RX 6000) tanıtım tarihini duyurdu.
Zen 3 mimarili yeni işlemciler 8 Ekim 2020;
RDNA 2/Big Navi ekran kartları ise 28 Ekim 2020'de tanıtacak.
Beklentilerinizi ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Kaynak
yeni AMD kartlar uçucak bekleNvidianın nesine geçmiş olsun 5000 serisi bu kadar sorunlu iken ve rtx 3000 serisinin fiyatları oldukça uygunken Nvidia'nın Amd'den kötü olması imkansız. Yeni kart çıkarsalar da driver sorunlar geçmeyecek ki zaten ki umarım geçer çünkü rekabet her zaman bizlerin işine yarar. Fakat inteli zorlayacaktır.
AMD'nin Nvidia'ya karşı işi oldukça zor. Bakalım sürpriz yapacak mı bize AMDNVIDIA ve İntele geçmiş olsun
amd ye geçmiş olsun Ray tracing gelmiyor fanboyluk yapma. gel senle şeyde tartışalım. fanboyluk yapma intelle kapışır. anca Amd ilk gitsin sürücü sorunlarını çözsünNVIDIA ve İntele geçmiş olsun
Rtx gelmezse AMD ayağına sıkar ve ben artık onu savunmamamd ye geçmiş olsun Ray tracing gelmiyor fanboyluk yapma. gel senle şeyde tartışalım.
Uçar sorunlarla birlikte uzaya çıkarlar diye düşünüyorum. Fakat dediğim gibi umarım performans açısından da ,sorunsuz olma açısından da iyi olurlar. Çünkü zaten amdnin ekran kartındaki sorunu performans değil performansları fiyatlarına göre oldukça iyi, sorunlar başka.yeni AMD kartlar uçucak bekle
hadi hadi teknolojide geri kalırsın fanboycuk Amd ilk yapacağı şey sürücüler ve yazılımRtx gelmezse AMD ayağına sıkar ve ben artık onu savunmam