AMD Zaman aşımı Sorunu Ekran Siyah kalıyor

Inspecta

80+
Reaksiyon skoru
50
Merhaba arkadaşlar Path of exile2 oyununu oynarken şu sorunu yaşıyorum ara sıra olan birşeydi bu ara çok olmaya başladı windows güncel ekran kartı sürümü güncel. Olay şöyle oluyor oynarken fare donuyor oyun gidiyor yani sonra siyah ekran oluyor pc bir süre gelmeyince sanki ekran kartımı güncellemişim gibi gidiyor geliyor, gelincede o siyahlık gitmiyor ön planda kalıyor birşeye erişemiyorum pc yi yeniden başlatmam veya oturumu kapatıp acmam gerekiyor. Not: Pcyi alalı 6-7 ay oldu herhangi bir oyunda veya anda bu sorunu yaşamadım ilk defa oluyor. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
Ekran kartım: Amd radeon 7700xt
1757083234339.webp

Merhaba arkadaşlar Path of exile2 oyununu oynarken şu sorunu yaşıyorum ara sıra olan birşeydi bu ara çok olmaya başladı windows güncel ekran kartı sürümü güncel. Olay şöyle oluyor oynarken fare donuyor oyun gidiyor yani sonra siyah ekran oluyor pc bir süre gelmeyince sanki ekran kartımı güncellemişim gibi gidiyor geliyor, gelincede o siyahlık gitmiyor ön planda kalıyor birşeye erişemiyorum pc yi yeniden başlatmam veya oturumu kapatıp acmam gerekiyor. Not: Pcyi alalı 6-7 ay oldu herhangi bir oyunda veya anda bu sorunu yaşamadım ilk defa oluyor. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
Ekran kartım: Amd radeon 7700xt
Alıntıyı görüntüle
aygıt yönetcisinden güncellemeyi deneyin ve psu nedir ?

Aygıt yöneticisnden ekran kartını güncellemeye bastım en iyi sürücler zaten yüklü yazdı.

PSU : FSP Hydro K Pro Gen5 750w

Aygıt yöneticisnden ekran kartını güncellemeye bastım en iyi sürücler zaten yüklü yazdı.

PSU : FSP Hydro K Pro Gen5 750w

poe2 ile ilgili bir sorun olabilir oyun daha tam çıkmadı ya gördüğüm kadarıyla amd kartlar ile bu oyunda sorun yaşayan insan bol başka hiç bir oyunda olmadığını emin miyiz ?

geçen ayda poe1 oynuyordum 1.5ay kadar uzun süre oynadım pcyi zorlayacak şekilde oluyordu hatta ama hiç bir sorun almadım
ek olarak ara sıra lol ve new world e giriyordum daha önce yaşamadım. Kafamdaki soru işareti ekran kartımda bir sorun olabilir mi ama pek zannetmiyorum

geçen ayda poe1 oynuyordum 1.5ay kadar uzun süre oynadım pcyi zorlayacak şekilde oluyordu hatta ama hiç bir sorun almadım
ek olarak ara sıra lol ve new world e giriyordum daha önce yaşamadım. Kafamdaki soru işareti ekran kartımda bir sorun olabilir mi ama pek zannetmiyorum
tamamdır o zaman dediğim gibi oyun ile ilgili bir sorun başka hiç bir şeyde sorun çekmediğine göre :D patchler ile çözeceklerdir yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan çok insan varmış.

arkadaşlarımda oynuyor bir sıkıntı yok sistemler farklı tabikide banamı vurdu bu sorun :D

arkadaşlarımda oynuyor bir sıkıntı yok sistemler farklı tabikide banamı vurdu bu sorun :D
vallla hocam 7800xt kullanıyorum bende cb2077 de sorunluydu bir sonraki patch ile sorun ortadan kalkmıştı bazen oyunlarda düzgün çalışamıyor bazı kartlar ya amd ile ilgili ya da oyun ile ilgili bir sorun kısaca elbet çözülür.

başka bir oyuna girip bakıcam yine bu sorun başladıktan sonra denemedim 3-4gündür oluyor sadece poe2 oynuyordum cünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo newworlde girip denedim birsüre hiçbir sorun olmadı valla

başka bir oyuna girip bakıcam yine bu sorun başladıktan sonra denemedim 3-4gündür oluyor sadece poe2 oynuyordum cünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo newworlde girip denedim birsüre hiçbir sorun olmadı valla
test yapın hocam yine sorun olmaz ise poe2 ile ilgilidir %100.

Whql driver kur marka modeline göre de minimum ve maksimum mhz değerlerini elle yaz bakalım sorun çözülecek mi

dediğiniz tam ne oluyor ve nasıl yapılıyor hocam fazla bilgi sahibi değilim bu tür konulara
Hocam bu konudan bakabilirsen birebir aynı işlem zaten sadece kendi kart marka modeline göre ayarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri