AMD'den Bıktım Artık...

Benim arkadaşım sorun yaşamadığını söylüyor bilemem yani sonucta ben rx570 kullanmadim
Hocam zaten herkeste yaşanırsa kronik bir sorundur öyle bir sorun yok. Ancak sorun çıkma ihtimali nvdia ya göre çok çok daha yüksek ve çıkınca insanı çileden çıkartıyor.

Peki undervolt overclock MHz arttırma yaptınız mı veya driverı kurcaladınız mı?
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam neden böyle işlemler yapsın. Düpedüz kart sorunlu? Kartı stabil ve normal ayarlarla kullanmak herkesin hakkı. Neden undervolt yapsın?

Hayır sen olayı yanlış anladın. Ben dediğim şeyleri yaparsan kartında sıkıntı çıkabilir AMD hassas anlamında dedim.
Pardon hocam konu biraz kavgaya karıştığı için agresif davrandım kusura bakmayın. Arkadaş undervolt veya oc yapmadı diye biliyorum ama kendisi yanıt versin.

Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
Sen sorun yaşadın diye AMD kötü mü oluyor? Aylardır kullanıyorum 1 tane bile crash yemedim.

6500xt deneyimlemedim ama 6800xt kullanıyorum. Karta mining dışında her şey yaptım. 1 seneden beri de sorunsuz kullanıyorum.

hiç bir olay yapmadım

Sen sorun yaşadın diye AMD kötü mü oluyor? Aylardır kullanıyorum 1 tane bile crash yemedim.
tek ben yaşamıyorum fanboyluk yapmaya gerek yok bı kaç saat one rx 6600 de drıver sorunu yasayan arkdaş vardı bırde tek ben mı yaşıyorum güldürme allah aşkıan amd drıver sorunlarıyla nam saldı piyasaya

Pardon hocam konu biraz kavgaya karıştığı için agresif davrandım kusura bakmayın. Arkadaş undervolt veya oc yapmadı diye biliyorum ama kendisi yanıt versin.
yapılmadı hiç bişey

tek ben yaşamıyorum fanboyluk yapmaya gerek yok bı kaç saat one rx 6600 de drıver sorunu yasayan arkdaş vardı bırde tek ben mı yaşıyorum güldürme allah aşkıan amd drıver sorunlarıyla nam saldı piyasaya
AMD'mi Nvidia'mı deseler Nvidia derim ben zaten fakat AMD'nin genelde eski ürünlerinde sıkıntı çıkıyor. Benim ekran kartımda işlemcimde amd ben hiç sıkıntı yaşamadım. Fanboyu değilim fakat bu kadar düşmanlık yapmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri