AMD'den Bıktım Artık...

tabi ya bi siz herşeyde doğrusunuz ne hikmetse yıllardır bu işin içinde olan ben yanlışım demi veya her hangi amd de sorun yaşayan birisi kusurlu demi şu boşu bir bırakın bi fanboyluk yapmayın malum partiye oy veren dayılardan farkınız kalmıyor diyim ha
Fanboy degilim bende cok eski bir amd karti var bende sorun yasadim ayni sekilde ama genelleme yapman yanlis

Hatta ben size şunu demeyi unutmuşum RX 460 kartım vardı eskiden. 2 sene içinde iletişimi kesti kart. Teknoloji biraz şans işi, şimdiki kartlarımda bir sorun yok şükür. (RX 570 ve 3060)

Benim arkadaşım rx570 kullanıyor bir sıkıntısını görmedi şuana kadar başka birçok tanidigim var amd kullanan belki sen birşeylerde yanliş yapmissindir genelleme yapman yanlış
Her format sonrası driver kurmak için 2 saat harcadığım RX 570 buna güldü.

Fanboy degilim bende cok eski bir amd karti var bende sorun yasadim ayni sekilde ama genelleme yapman yanlis
biladerim zaten az o gözünü açarsan sorun yaşayan bir ton insan göreceksin git bak az önce bir arkadaşa açtı rx 6600 de driver sorunu var diye

biladerim zaten az o gözünü açarsan sorun yaşayan bir ton insan göreceksin git bak az önce bir arkadaşa açtı rx 6600 de driver sorunu var diye
Evet olabilir ama ben fanboy fln degilim haberin olsun hicbirseyin fanı olmam sende gelio durduk yere atarlanıp markaya sövme yardımda istemiyorsun konu dışına aç bu konuyu

Dediğim gibi arkadaşlar Driver veya Wattman hatası veren kartları direk servise gönderin. Yapmakla uğraşmayın bırak servis yapsın. Sizinle bir alakası yok yani direk kart ile ilgili bir problem bu. Yok undervolt yapmak mış yok voltaj düşürmekmiş felan boşuna uğraşmak bu.

Dediğim gibi arkadaşlar Driver veya Wattman hatası veren kartları direk servise gönderin. Yapmakla uğraşmayın bırak servis yapsın. Sizinle bir alakası yok yani direk kart ile ilgili bir problem bu. Yok undervolt yapmak mış yok voltaj düşürmekmiş felan boşuna uğraşmak bu.
yarın kargoda soluğu alcam zaten sonrada rtx 2060 alıp geçicem

yarın kargoda soluğu alcam zaten sonrada rtx 2060 alıp geçicem
Hayırlı olsun şimdiden iyi seçim yapmışsınız. 3050 ileriye dönük bir kart değil ne yazık ki.

Hayır kartı servise göndermeniz gerekiyor ne yazık ki.
yarın ben telefonla arıcam n11 den iletişime geçmekle olmayacak anladım ben kartı kargolıyıcam yine
olmazsa thh beni bekler ondanda çıkmazsa açarız dava sıkıntı yok 4k para verdım lanet karta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,502
Üyeler
186,205
Son üye
Algos918
Geri