bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
Bende bişey yok sende nasıl varBirisi gelirse ağır hakaret ederim ban yerim diye korkuyorum varya inşallah gelmez
Bende bişey yok sende nasıl varBirisi gelirse ağır hakaret ederim ban yerim diye korkuyorum varya inşallah gelmez
Fiyatı içinAMD fanboyu niye oluyorsunuz? sen son tüketicisin hangisi daha stabilse onu kullanmalısın. Neden illa bir fanboy olma ihtiyacı duyuyorsunuz?
Benimde öyle üstüne kart 65 derece fan hızını aşırı arttırıyor ve. Test sonunda donuyo pc reset atıyorAMD fan değil ben kullanıyorum valorant yüklü hiç çökmedi ultrada her şey
Gel bedavaya sana çürük elma vereyim fiyatı uygunFiyatı için
6900xt var 2 aydır bir kere ekran yemed..Birisi gelirse ağır hakaret ederim ban yerim diye korkuyorum varya inşallah gelmez
Evet birde herkesde sorun olmuyor ama kullanan kişilerin %40' ı sorun yaşıyorBende bişey yok sende nasıl var
Sapphire pişmanlıktır bu aradaBenimde öyle üstüne kart 65 derece fan hızını aşırı arttırıyor ve. Test sonunda donuyo pc reset atıyor
Sen hiç konuşma ağa geçen millet iade et demesine rağmen 671 tl ye ekran kartı aldın sandın sen hiç konuşmaBen o kadar ağır şeyler yapıyorum driver çökmüyor
Hocam bence kartı sar satarken ama çökme olduğunu sorun yaşadığını açıklamaya yazBenimde öyle üstüne kart 65 derece fan hızını aşırı arttırıyor ve. Test sonunda donuyo pc reset atıyor
Bende tuf 5600 xt var aşırı memnunum ısınmada yokKaRdeŞiM CaNaVaR yHa
şaka bir yana AMD pişmanlıktır, bende de rx5600xt var delirtiyor satsan satılmaz atsan miss gibi atılır gram pişmanlık duymam.