bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
İptal ettim onu ben bu aradaSen hiç konuşma ağa geçen millet iade et demesine rağmen 671 TL ye ekran kartı aldın sandın sen hiç konuşma
İptal ettim onu ben bu aradaSen hiç konuşma ağa geçen millet iade et demesine rağmen 671 TL ye ekran kartı aldın sandın sen hiç konuşma
Bir sıkıntı çıkarsa iletişime gececegi şirket amazon olduğu için almış, ama senin o küçük beyincigin bunu anlamaya yetmemiş sanırım.Sen hiç konuşma ağa geçen millet iade et demesine rağmen 671 TL ye ekran kartı aldın sandın sen hiç konuşma
Ondan sonra 2k teklif etsinlerde adam akıllı kafayı yiyim demiHocam bence kartı sar satarken ama çökme olduğunu sorun yaşadığını açıklamaya yaz
Olay ısınma değil zaten, bende de 60 dereceyi geçmiyor. Dakika başı çöken görüntüsü kötü olan bir kartın sorunlarını derece için görmezden mi geleceğim?Bende tuf 5600 xt var aşırı memnunum ısınmada yok
Dostum o zaman satma ne diyim neden açtın konuyu amacı neOndan sonra 2k teklif etsinlerde adam akıllı kafayı yiyim demi
Acizsin cevap verme gereği bile duymuyorum sanaSatıcı amazon olduğu için almış, ama senin o küçük beyincigin bunu anlamaya yetmemiş sanırım.
Gtx1060 alçam bende mecburen 795tl diyeOlay ısınma değil zaten, bende de 60 dereceyi geçmiyor. Dakika başı çöken görüntüsü kötü olan bir kartın sorunlarını derece için görmezden mi geleceğim?
İyi okudysan garanti hakkında ne yapabilirim diye sordumDostum o zaman satma ne diyim neden açtın konuyu amacı ne
Bende çökme felan da olmuyor kardeşim WQOL olan driveri kur.Olay ısınma değil zaten, bende de 60 dereceyi geçmiyor. Dakika başı çöken görüntüsü kötü olan bir kartın sorunlarını derece için görmezden mi geleceğim?
Bunu buraya sormak yerine aldığın satıcıya neden sormuyorsunİyi okudysan garanti hakkında ne yapabilirim diye sordum
Birde Windows başlarken pc de çizgi çizgi bişeyler çıkıyor anlık sanki chipset vram arızası da olan çizgiler gibiOlay ısınma değil zaten, bende de 60 dereceyi geçmiyor. Dakika başı çöken görüntüsü kötü olan bir kartın sorunlarını derece için görmezden mi geleceğim?
Öyle zatenBende çökme felan da olmuyor kardeşim WQOL olan driveri kur.
Belli yine okumadın yazdığımı satıcı cevaplamadiBunu buraya sormak yerine aldığın satıcıya neden sormuyorsun
Aynen dostum , millete sen konuşma de sonra aciz olan ben olayım.Acizsin cevap verme gereği bile duymuyorum sana