AMD'den Bıktım Artık...

3 sene rx 580 kullandım şimdi rx 6700 xt kullanıyorum sadece bir kez driver çöktü oda rx580de onun dışında hiç sorun yaşamadım. AMD’nin yazılımdaki olarak sıkıntılı olduğu aşikar benim başıma gelmesede durum bu ama şöyle bir şey var 6000 serisinde yaşayan çok az var bu problemleri. Muhtemelen 7000de kalmaz bile. Birazda şansa bağlı olduğunu düşünüyorum. Amd Nvidia yarışı aynı iphone Samsung yarışı gibi parası olan Nvidia alır geçer parası az olan iyi bir performans istiyorum diyen amd alır

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sen hiç konuşma ağa geçen millet iade et demesine rağmen 671 TL ye ekran kartı aldın sandın sen hiç konuşma
Bir sıkıntı çıkarsa iletişime gececegi şirket amazon olduğu için almış, ama senin o küçük beyincigin bunu anlamaya yetmemiş sanırım.

Bende tuf 5600 xt var aşırı memnunum ısınmada yok
Olay ısınma değil zaten, bende de 60 dereceyi geçmiyor. Dakika başı çöken görüntüsü kötü olan bir kartın sorunlarını derece için görmezden mi geleceğim?

Olay ısınma değil zaten, bende de 60 dereceyi geçmiyor. Dakika başı çöken görüntüsü kötü olan bir kartın sorunlarını derece için görmezden mi geleceğim?
Gtx1060 alçam bende mecburen 795tl diye

Son düzenleme:
Bende çökme felan da olmuyor kardeşim WQOL olan driveri kur.

Birde Windows başlarken pc de çizgi çizgi bişeyler çıkıyor anlık sanki chipset vram arızası da olan çizgiler gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende çökme felan da olmuyor kardeşim WQOL olan driveri kur.
Öyle zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu buraya sormak yerine aldığın satıcıya neden sormuyorsun
Belli yine okumadın yazdığımı satıcı cevaplamadi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,553
Üyeler
186,209
Son üye