Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

Can...

80+ Platinum
Kardeşim bende diyorum ki sana bende de aynı kart var çökme veya başka bir sorun yaşamıyorum.
bende dıyorum kı sistem önceki halindeykende sorun yapıyordu sımdı de
ryzen 5 1600 af
b350f rog
8 gb ram
rx 6500xt
james donk 480 gb ssd
corsair spec delta rgb 550 w
kasa psu haricinde ve ekran kartı harıcınde tüm parçalar sıfır ile değişti
yenı halı
ryzen 5 5500
b450ms2h
8x2 16 gb 3200 mzh ram
crucıal p5 500 gb m2 ssd
rx 6500xt
corsair spec delta rgb 550
ve aynı sorunlar tekrarlanıyor ekran akrtında sıkıntıo gvar sistemın ilk halınde gtx 1050 takılıydı gram sorun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüketici hakem heyetine başvurun. İade edin kartı Nvidia dönün.
kart daha 3 aylık birde max 1.5 ay kullandım thh ye basvursam ne zamana karara bağlanır

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
ryzen 5 1600 af
b350f rog
8 gb ram
rx 6500xt
james donk 480 gb ssd
yenı halı
ryzen 5 5500
b450ms2h
8x2 16 gb 3200 mzh ram
crucıal p5 500 gb m2 ssd
rx 6500xt
ve aynı sorunlar tekrarlanıyor ekran akrtında sıkıntıo gvar sistemın ilk halınde gtx 1050 takılıydı gram sorun yoktu

kart daha 3 aylık birde max 1.5 ay kullandım thh ye basvursam ne zamana karara bağlanır
Olm bendeki kart 5600 xt yav be 6500 ü

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
ryzen 5 1600 af
b350f rog
8 gb ram
rx 6500xt
james donk 480 gb ssd
yenı halı
ryzen 5 5500
b450ms2h
8x2 16 gb 3200 mzh ram
crucıal p5 500 gb m2 ssd
rx 6500xt

Yok anlamazlar sal aga, bunların beyni yıkanmış galiba AKPli gibiler koşulsuz AMD övüyorlar.

Can...

80+ Platinum

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Uygunsuz davranış
Yok anlamazlar sal aga, bunların beyni yıkanmış galiba AKPli gibiler koşulsuz AMD övüyorlar.
Ben amd övmüyorum dingil mesajları iyi oku bende ki kart 5600 xt ne çökme nede başka bir sorun yaşamadım kartla ilgili diyorum

Can...

80+ Platinum
aynen öyle şuan drıver çökük şekilde pc den yazıyorum pcnın başka işlevı yok şuan google açmak dışında oyun falan oynatmıyor

Ben amd övmüyorum dingil mesajları iyi oku bende ki kart 5600 xt ne çökme nede başka bir sorun yaşamadım kartla ilgili diyorum
bende dıyorum kı kart sıkıntılı sistemı baştan aşağı yenıledım yıne sroun devam edıyor gtx 1050 varken gram sorun yoktu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Uygunsuz davranış

MYSTIC

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sen hiç konuşma ağa geçen millet iade et demesine rağmen 671 TL ye ekran kartı aldın sandın sen hiç konuşma
HERKESE AÇIK BİR FORUM.EKRAN KARTI ALMAK BAŞKA KULLANMAK BAŞKA. @Erda Yıldırım 'ın dediği gibi küçük beyinciğin yetmemiş.Hem adam iptal etmiş onu.Burda insanlardan yardım istiyorsun sonra yaptıkları ticari veya başka hatalarına laf ediyorsun.EN BÜYÜK TİCARİ YANLIŞI YAPAN SENSİN ASLINDA.GİTMİŞİN 6500XT ALMIŞIN.İNSAN BİRAZ İNCELEME VİDEOSU FALAN İZLER.SONRA DRİVERIM ÇÖKÜYO DA YOK BİLMEM NE.Kendine bak önce sen.Osmanhoca bu işlerde gayet bilgili birisi.Sorduğum çoğu parçada onun yorumları sayesinde düzgün olanı seçtim.Sen de gittin elinin tersiye adam gibi adamı ittin.Böyle şeyler demeye ve yapmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum.İyi akşamlar.İyi forumlar.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
aynen öyle şuan drıver çökük şekilde pc den yazıyorum pcnın başka işlevı yok şuan google açmak dışında oyun falan oynatmıyor

bende dıyorum kı kart sıkıntılı sistemı baştan aşağı yenıledım yıne sroun devam edıyor gtx 1050 varken gram sorun yoktu
Sat baba 5600 xt al keyfine Bak yada 6600 al

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
Tüm dediklerimi eksiksiz son kez baştan sona yap hocam:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xt 22.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.5.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) BİOS güncel varsayıyorum. RAM'lerin XMP olarak aç. (Profile 1 dışında Profile 2 varsa ona al.)
4) Chipset sürücünü yükle. (https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450)
5) Chipset yükledikten sonra Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri Amd Ryzen Balanced (eğer varsa Amd Ryzen High).
6) Gene Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri güç düğmelerenin yapacaklarını seçin kısmından hızlı başlatmayı kapatın.
7) Aygıt yöneticisinden Ses, video ve oyun denetleyicisinden Realtek sürücüsünü kaldırın.
8) Arama kısmına Msconfig yazın. Hizmetler bölümüne girin. Tüm microsoft hizmetlerini gizle yazan tike tıklayın. Oradaki her şeyi devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ryzen 5 1600 af
b350f rog
8 gb ram
rx 6500xt
james donk 480 gb ssd
yenı halı
ryzen 5 5500
b450ms2h
8x2 16 gb 3200 mzh ram
crucıal p5 500 gb m2 ssd
rx 6500xt

sana bir öneride bulunayım şöyle bir windowsu sil tekrardan windows kur biosunu güncelle sağlam bir reset at pc ye sonra tekrardan ekran artı driver cart curt kur benim bir arkadaşımda da aynı sıkıntılar vardı kasayı temizledik güzel bir format attık pc ye hiçbirşeyi kalmamıştı arada amd yapıyor oluyor öyle kesinlikle nvidia amd den daha stabil ama ucuz etin yahnisi mi denir bilemem f/p oranında amd de nvidiayı yok ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
Kapanmadan hemen önce işlemci sıcaklığına baksana

Top Bottom