Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

Can...

80+ Platinum
Kankam Galax markası düşünürsen 6k ya 2060 vardı galiba ona da bakabilirsin.
6 k ya pek çıkamam gibi ama bakarım şuan ilanda 2 adet rtx 3050 zotac yakaladım birisi 1 haftalık 5300 tl ama test ımkan ıyok bilgisayarcı dısında dıgerı de 5600 test ederim onda yada sıfır kapalı kutu gigabyte imkanı var 5500 t lye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz bilirsiniz hocam ben detaylı bir çözüm sundum size, eğer yaparsanız ve gene hata alırsanız ya RAM'lerden kaynaklı bu hatayı alıyorsunuz ya da kartta problem var.
geçen yaptım hocam bu hatayı ilk aldıgımda yine aynı ve şuan pc de kasa psu dısında herseyı sıfır aldım kasa psu da 6 aylık

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
6 k ya pek çıkamam gibi ama bakarım şuan ilanda 2 adet rtx 3050 zotac yakaladım birisi 1 haftalık 5300 TL ama test ımkan ıyok bilgisayarcı dısında dıgerı de 5600 test ederim onda yada sıfır kapalı kutu gigabyte imkanı var 5500 t lye
sıfır kapalı kutu 2060 ı al geç hocam, bende alacaktım tam karta para attım siteye girdim indirim bitti unlucky oldu bu AMD ye kaldık işte.

The Batman

80+ Silver
sana bir öneride bulunayım şöyle bir windowsu sil tekrardan windows kur biosunu güncelle sağlam bir reset at pc ye sonra tekrardan ekran artı driver cart curt kur benim bir arkadaşımda da aynı sıkıntılar vardı kasayı temizledik güzel bir format attık pc ye hiçbirşeyi kalmamıştı arada amd yapıyor oluyor öyle kesinlikle nvidia amd den daha stabil ama ucuz etin yahnisi mi denir bilemem f/p oranında amd de nvidiayı yok ediyor
Ndivia:AMD beni yok etti

Can...

80+ Platinum
sıfır kapalı kutu 2060 ı al geç hocam, bende alacaktım tam karta para attım siteye girdim indirim bitti unlucky oldu bu AMD ye kaldık işte.
ben aldım forumdakı iki arkadaşın kalına uyup iptal ettım 5 kya aldıgım şeyi malesef gitti o şekilde

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,843
İsim
Hacı

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
ben aldım forumdakı iki arkadaşın kalına uyup iptal ettım 5 kya aldıgım şeyi malesef gitti o şekilde
O çocuğu biliyorum, nerde Nvidia konusu görse hangi kart olursa olsun kötüleyip vazgeçiriyor insanları. Bir kaç hafta tartıştım forum üzerinden daha sonrasında bu çocukla uğraşılmaz diyip engeli bastım. Forumda aşırı çocuk var ve herkese bilgiliymiş gibi konuşma ihtiyacı duyuyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
6 k ya pek çıkamam gibi ama bakarım şuan ilanda 2 adet rtx 3050 zotac yakaladım birisi 1 haftalık 5300 TL ama test ımkan ıyok bilgisayarcı dısında dıgerı de 5600 test ederim onda yada sıfır kapalı kutu gigabyte imkanı var 5500 t lye
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen yaptım hocam bu hatayı ilk aldıgımda yine aynı ve şuan pc de kasa psu dısında herseyı sıfır aldım kasa psu da 6 aylık
Sizden bir şey rica etsem? Olay görüntüleyicisinden/ Özel Görünümler/ Yönetim Olaylarında tam hatayı aldığınız saatin üstüne tıklayıp fotoğrafını atar mısınız?

Can...

80+ Platinum
Sizden bir şey rica etsem? Olay görüntüleyicisinden/ Özel Görünümler/ Yönetim Olaylarında tam hatayı aldığınız saatin üstüne tıklayıp fotoğrafını atar mısınız?
yuakrda foto bıraktım kod 31 dıyor bırde

Strelok

80+ Silver
Niye değerini bileyim hocam? sorunlu ekran kartı ve parasıyla almışım bu nasıl bir mantık anlamış değilim.
Sorunu olabilir fakat hala bir performansı var ya da hocam ben anlamıyorum 14 yıllık laptopum olduğu için

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,888
Üyeler
166,100
Son üye
Eng.
Top Bottom