Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kişisel görüşler farklıdır bir eski driveri yükleyip geri yenisini yükleyin size önerim ama bence amd saf güç kartı bu hatalar genellikle 3. parti yazılşımlardan meydana geliyor ama çözümü bir dene AMD CANDIRR

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
hataların hepsi arka arkaya aynı saat aynı dakıka farklı salıseler de
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantı kağıdında fırma yazmıyor gencer gamıng in adı var sadece
Bence siz 5. sayfada yazdıklarıma bir 15 dakikanızı ayırıp deneyin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Alma nvidia ve intel >> AMD.
İşlemci konusunda katılmıyorum, gerçi benim kullandığım model fazla voltaj çektiği için stok fanda ve boşta 80 dereceye kadar çıkıyordu ancak 350₺ ye soğutucu alıp güzel bir undervoltage + turbo boost frekansına çektim şuanda %100 altında 30 dakika testte 70 i geçmiyor ve full 4.2ghz de çalışıyor.

Can...

80+ Platinum
Bence siz 5. sayfada yazdıklarıma bir 15 dakikanızı ayırıp deneyin.
hocam bu hatalar buraya sığmayacak kadar fazla çok fazla hata var hergun hata var sistemde şu son 1 saat içinde hiç uyarı yok hepsi hata

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Can...

80+ Platinum

Messinin kramponu

80+ Bronze
İşlemci konusunda katılmıyorum, gerçi benim kullandığım model fazla voltaj çektiği için stok fanda ve boşta 80 dereceye kadar çıkıyordu ancak 350₺ ye soğutucu alıp güzel bir undervoltage + turbo boost frekansına çektim şuanda %100 altında 30 dakika testte 70 i geçmiyor ve full 4.2ghz de çalışıyor.
Soğutucuya yapışabiliyor geçen yaşayan biri gördüm. Eğer böyle bir durum yaşarsan işlemcin çöp olur. İnteli hiç ısınmış şekilde görmedim ayrıca bu sorunu yaşaman imkansız çünkü işlemci için kapağı var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Soğutucuya yapışabiliyor geçen yaşayan biri gördüm. Eğer böyle bir durum yaşarsan işlemcin çöp olur.
Yo benim yapıştı sonra ayırıp geri taktım. Pinler yamulsa bile düzeltebilirsin. Kopsa yine yaptırabilirsin tabii ama bu sefer maliyetli olur o ayrı. AMD' nin en çok sorun çıkarttığı kartlar belli zaten. 14 gbps 5600xt rx 500 serisi ve 6500xt. Bu kartlardan ya uzak durmalısınız ya da nasıl kullanacağınızı bilmelisiniz mesela 3.0 da asla 6500xt kullanmamalı, bellekleri uygun olmayan bir 5600xt almamalı veya Fatboy gibi RX 590 modellerinden uzak durmalısınız.
Keza üst seviyede sorun yaşayan amd kullanıcısı henüz ben görmedim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Soğutucuya yapışabiliyor geçen yaşayan biri gördüm. Eğer böyle bir durum yaşarsan işlemcin çöp olur.
Hocam onu direkt yukardan laps diye çekersen yapışır, hafif oynatıp macunu yumuşatıp çıkartacaksınız.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Sanırım ben de DA GT2 de aldığım RX 6600’ü satıp ya RTX 2060 ya da RTX 3060 alacağım… Bu arada RX 6600’ü verip ne alayım sizce? Bazıları 2060 Super diyor emin olamadım. Lütfen beni AMD kullanmaya ikna etmeye çalışmay…

Top Bottom