Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
ve bunlar gibi bir çok hata hepsi arka arkaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikna olma knka ztn ne zaman tam oldu m desem sorunlardan vaz gecıyorum bu sonuncuydu ve bitti
5. sayfa da dediklerimi yapın.

Can...

80+ Platinum
5. sayfa da dediklerimi yapın.
yok knk ya gereksiz vaktik kaybı geçen yaptım droplar arttı oyundan attı şimdi başa döndü gerek yok birazdan yatarım sabah gözümü açar açmaz rtx 2060 ımı alsam rtx 3050 yi mi alsam diye karar verıp yenı kartı almaya gitmek olcak

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam ben stok soğutucu ile 70 dereceyi göremedim. Macunu hiç değiştirmedim. O zaman amd = intel diyelim iki taraf kazansın.
Bende ryzen 5 3600 modeli var fazla voltaj çektiği için o dereceleri görüyordu. diğer işlemciler normal derecelerde diye biliyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Herkesin şu an bir sakin olması gerekiyor. Çok agresif davranıyorsunuz. Evet AMD ekran kartlarının driver sorunları mevcut kimse buna laf etmiyor fakat 1660 TI almak yerine 6600'ü yine tercih ederim çünkü 3060 ile kapışan bir kart. Neden aynı fiyata düşük performans alayım? Bende RX 570 kullanıcısıyım NVIDIA kartta kullanıyorum (RTX 3060). Driver sorunu çok nadiren yaşadım. Ekran kartınızı servise verin bir incelesinler baksınlar. Burada kimse birbirine kin kusmasın boş boşa.

Can...

80+ Platinum
Herkesin şu an bir sakin olması gerekiyor. Çok agresif davranıyorsunuz. Evet AMD ekran kartlarının driver sorunları mevcut kimse buna laf etmiyor fakat 1660 TI almak yerine 6600'ü yine tercih ederim çünkü 3060 ile kapışan bir kart. Neden aynı fiyata düşük performans alayım? Bende RX 570 kullanıcısıyım NVIDIA kartta kullanıyorum (RTX 3060). Driver sorunu çok nadiren yaşadım. Ekran kartınızı servise verin bir incelesinler baksınlar.
neden amd nın boş sorunlarıyla uğraşayım üç beş fps fazla alcam diye ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Can...

80+ Platinum

LethaX

80+ Bronze
neden amd nın boş sorunlarıyla uğraşayım üç beş fps fazla alcam diye ?
Hocam sorun yaşamayanlar için AMD kartlar cidden bayağı iyi. Şuan 3060 yerine 6600 XT alıp sorun yaşamayan birisine istediğin kadar Nvidia savun vazgeçmez. Lâkin çok sorun yaşayıncada direk soğutuyor kendinden

ORNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abdulkadir öz
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
moruk şöyle izah edeyim izlediğim bir youtube videosunda videoyu çeken kişi d ebundan bahsediyordu belki izlemişsindir videoyu sen de amd ekran kartları evet fiyat performans ürünü olarak gayet hoş ama driverlarında cidden sıkıntı oluyor buna neden olabilecek (tahminen) bilgisayarındaki 3. parti yazılımlar meselea korsan oyunlar apk olarak indirdiğin uygulamalar olabilir sadece benim arkadaşım bana önerdi aynı kartı kendisi d e kullanıyor yaklaşık 3-4 aydır kullanıyor onda bir sıkıntı çıkmadı her gün beraber oyun oynuyoruz diyebilirim ona söyledim şimdi senin derdini diyor ki
-her ekran kartının modelinin bir çürük elması olabiliyor ben daha önceden nvidia aldım sorun yaşadım ondan sonra da nvida aldım onda sorun yoktu
evet bu yazdıklarım senin sorunu çözemez ama sadece söylemek istedim

Veterance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emre Özdemir
Ben 3 yıldır amd sistem kullanıyorum bir sorun yaşamadım yağ gibi akıyor makine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,458
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom