Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
ordakı meselayı anlamadıysan daha bişey dmeıyorum neyse
Ben senin dediğin olayı anladım haklısın. Herkes sıkıntısız bir sisteme sahip olmak ister. Dediğim gibi ekran kartını bi servise ver bakalım ne diyecekler boş boşa burada kavga etmeyin. Yok daha fazla para verip NVIDIA alırım 3-5 FPS az olur diye. Parası olmayan adam NVIDIA alamaz hemen alternatifi olan kartı alır oda AMD. Yeni kartlarda genellikle böyle bir sorun yok bu arada çok nadiren görüyorum. Servise verdiğiniz zaman bir sorun var ise ya kartınız değiştirilir yada paranız iade edilir bu konuda burada kapanır :).

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
moruk şöyle izah edeyim izlediğim bir youtube videosunda videoyu çeken kişi d ebundan bahsediyordu belki izlemişsindir videoyu sen de amd ekran kartları evet fiyat performans ürünü olarak gayet hoş ama driverlarında cidden sıkıntı oluyor buna neden olabilecek (tahminen) bilgisayarındaki 3. parti yazılımlar meselea korsan oyunlar apk olarak indirdiğin uygulamalar olabilir sadece benim arkadaşım bana önerdi aynı kartı kendisi d e kullanıyor yaklaşık 3-4 aydır kullanıyor onda bir sıkıntı çıkmadı her gün beraber oyun oynuyoruz diyebilirim ona söyledim şimdi senin derdini diyor ki
-her ekran kartının modelinin bir çürük elması olabiliyor ben daha önceden nvidia aldım sorun yaşadım ondan sonra da nvida aldım onda sorun yoktu
evet bu yazdıklarım senin sorunu çözemez ama sadece söylemek istedim
pc de korsan hiç bişey yok hocam yüklemem de pc ztn yenı kuruldu fh4 ve valorant var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben senin dediğin olayı anladım haklısın. Herkes sıkıntısız bir sisteme sahip olmak ister. Dediğim gibi ekran kartını bi servise ver bakalım ne diyecekler boş boşa burada kavga etmeyin. Yok daha fazla para verip NVIDIA alırım 3-5 FPS fazla olur diye. Parası olmayan adam NVIDIA alamaz hemen alternatifi olan kartı alır oda AMD. Yeni kartlarda genellikle böyle bir sorun yok bu arada çok nadiren görüyorum. Servise verdiğiniz zaman bir sorun var ise ya kartınız değiştirilir yada paranız iade edilir bu konuda burada kapanır :).
inşallah iade olur 4k bayıldım 3 ay once indiridme diye

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
pc de korsan hiç bişey yok hocam yüklemem de pc ztn yenı kuruldu fh4 ve valorant var
Zaten korsan olsa bile arkadaşın dedikleriyle bir alakası yok. Eğer bu sorun donanımsal ise (Ben öyle düşünüyorum) servis bu konuda direkt hareket edecektir zaten. Ya iade yapacaktır ya da değişim.

Bu arada hangi sürümü kullanıyorsunuz? Yeni sürümün sorunlu olduğunu duydum.

Can...

80+ Platinum
Zaten korsan olsa bile arkadaşın dedikleriyle bir alakası yok. Eğer bu sorun donanımsal ise (Ben öyle düşünüyorum) servis bu konuda direkt hareket edecektir zaten. Ya iade yapacaktır ya da değişim.

Bu arada hangi sürümü kullanıyorsunuz? Yeni sürümün sorunlu olduğunu duydum.
22.5.1 kurulu çöktü orası ayrı tabi 22.7.1 de denemiştim ondada aynısı oldu

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
22.5.1 kurulu çöktü orası ayrı tabi 22.7.1 de denemiştim ondada aynısı oldu
Tamam o halde kartınızda donanımsal bir sıkıntı var. Servisle iyi bir deneyim yaşarsınız umarım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
Birçok kişi AMD'nin yazılımdan kaynaklı driver çökmesi watmann vs probleminden kaynaklı problemli olduğunu söylüyor ama bence bazı kartların çiplerinde üretim kaynaklı problem var (watmann hatasını saymıyorum 5xxx neslin problemiydi) ben birkaç aydır 6600XT kullanıyorum hiç siyah ekran görmedim kardeşimde de asus 6500XT var onda da hiç böyle sorun olmadı yazılım kaynaklı olsa bir bilgisayarda olup diğerinde olmaması mantıklı gelmiyor bana yazılımsal değil donanımsal bir problem var. Yakın zamanda AMD büyük bir çip firmasını satın aldı bu haberin de bununla örtüştüğünü düşünüyorum

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin sisteminde veya ekran kartinda bir problem olma ihtimali yuzde kac? Cok fazla hata konusu gordum senden, 6000 serisinde hata alabilmen cogunlukla sistemde donanim ve yazilimlara bagli artik o hale geldi. Kartin hic garanti yuzu gordu mu?

İsin ilginc tarafi DirectX hatasi olmasi o hata mesajinin, surucude DirectX ile ilgili bir ayarla oynamis olamazsin herhalde.

Can...

80+ Platinum
Tamam o halde kartınızda donanımsal bir sıkıntı var. Servisle iyi bir deneyim yaşarsınız umarım.
iade talebi açtım hayırlısı

Senin sisteminde veya ekran kartinda bir problem olma ihtimali yuzde kac? Cok fazla hata konusu gordum senden, 6000 serisinde hata alabilmen cogunlukla sisteme bagli artik o hale geldi. Kartin hic garanti yuzu gordu mu?

İsin ilginc tarafi DirectX hatasi olmasi o hata mesajinin, surucude DirectX ile ilgili bir ayarla oynamis olamazsin herhalde.
garantiye uğramadı 3 ay oldu alalı ve 1 aydı kullanıyorm kartı 1 ay içinde harcadı benı bitirdi

Senin sisteminde veya ekran kartinda bir problem olma ihtimali yuzde kac? Cok fazla hata konusu gordum senden, 6000 serisinde hata alabilmen cogunlukla sistemde donanim ve yazilimlara bagli artik o hale geldi. Kartin hic garanti yuzu gordu mu?

hiç ayar kurcalamadım

abcdefg1234

80+ Silver
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
Yakın arkadaş çevrenizde masaüstü bilgisayar kullanan var mı ? Varsa ekran kartlarınızı birkaç günlüğüne değişin. Arkadaşınız sorun yaşamazsa kartta bir sorun yoktur ,satar kurtulursunuz. Eğer arkadaşınızda sorun yaşarsa garantiyle uğraşmaktan başka çareniz yok gibi.

Garantiye yolladığınızda gerçekten sorunu varsa ya iade yaparlar ya da değişim. İade veya değişim yapmayıp kartı geri yollarlarsa aldığınız hataların görüntüleriyle ve servisin raporuyla beraber THH ye başvurun derim. Biraz uğraştırıcı bir süreç ama yapacak bir şey yok.

Ben 5 aydır AMD kart kullanıyorum, AMD fanı da değilim ama cidden bir sorun yaşamadım. Almak isteyenlere yine AMD öneririm.

Umarım bir şekilde bu karttan kurtulup NVIDIA karta geçiş yaparsınız. Gerçi NVIDIA da sorun yaşamayacağınızın bir garantisi yok, teknoloji biraz şans işi.

Can...

80+ Platinum
Birçok kişi AMD'nin yazılımdan kaynaklı driver çökmesi watmann vs probleminden kaynaklı problemli olduğunu söylüyor ama bence bazı kartların çiplerinde üretim kaynaklı problem var (watmann hatasını saymıyorum 5xxx neslin problemiydi) ben birkaç aydır 6600XT kullanıyorum hiç siyah ekran görmedim kardeşimde de asus 6500XT var onda da hiç böyle sorun olmadı yazılım kaynaklı olsa bir bilgisayarda olup diğerinde olmaması mantıklı gelmiyor bana yazılımsal değil donanımsal bir problem var. Yakın zamanda AMD büyük bir çip firmasını satın aldı bu haberin de bununla örtüştüğünü düşünüyorum
pc nin parçalarında olmasına ımkan yok sistemı kasa psu dısında herşeyını upgrade ettım hepsı sıfır parçalar kasa psu da sıfır sayılır 6a ylık ama max 3 ay kullandım belkı 4

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
iade talebi açtım hayırlısı

garantiye uğramadı 3 ay oldu alalı ve 1 aydı kullanıyorm kartı 1 ay içinde harcadı benı bitirdi

hiç ayar kurcalamadım
Iade talebinizi hemen kabul etmeyebilirler servis raporu isteyebilirler bu durumla ilgili haberiniz olsun.

Can...

80+ Platinum
Yakın arkadaş çevrenizde masaüstü bilgisayar kullanan var mı ? Varsa ekran kartlarınızı birkaç günlüğüne değişin. Arkadaşınız sorun yaşamazsa kartta bir sorun yoktur ,satar kurtulursunuz. Eğer arkadaşınızda sorun yaşarsa garantiyle uğraşmaktan başka çareniz yok gibi.

Garantiye yolladığınızda gerçekten sorunu varsa ya iade yaparlar ya da değişim. İade veya değişim yapmayıp kartı geri yollarlarsa aldığınız hataların görüntüleriyle ve servisin raporuyla beraber THH ye başvurun derim. Biraz uğraştırıcı bir süreç ama yapacak bir şey yok.

Ben 5 aydır AMD kart kullanıyorum, AMD fanı da değilim ama cidden bir sorun yaşamadım. Almak isteyenlere yine AMD öneririm.

Umarım bir şekilde bu karttan kurtulup NVIDIA karta geçiş yaparsınız. Gerçi NVIDIA da sorun yaşamayacağınızın bir garantisi yok, teknoloji biraz şans işi.
denememe gerek yok bence oyle ben sistemı komple upgrade ettım ztn kasa psu hariç onalrıda sıfır almıştım ztn pcde ne varsa sıfır şuan

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1

hiç ayar kurcalamadım

1 aydir cekecegine direkt iade etseydin veya birkac test yapsaydin (yapmadiysan), PSU'n nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,580
Üyeler
166,959
Son üye
Muratbey27.
Top Bottom