Evet Ryzen 5 3600 kullanıyorum Kule tipi soğutucum var ve işlemcim ısınıyor. 500 yada 750 lira verip sıvı soğutma alabilseydim belki bu yorumu yapmamış olurdum.Ryzen 5 3600 kullanıp bunu yazmak... İroniyse komik, değilse daha komik.
o öyle değil eskiden amd kötüydü çok ısınıyodu çok hemde atheleon larda özelliklede falan ama suan ki yeni nesillerde bu sorun ortadan kalktı hala intelden iyi değil ama fiyat olarak düşük olduğu için amd tercih ediyoruz olay tamamen bu
Ryzen 5 3600 kullanıyorum Kule soğutucu ile temel frekanta kullanıyorum OC yapılmamış haliyle yük altında 80 -85 derece de çalışıyor (AMD ısınmıyor diyen arkadaşlar için)Ryzen 7 3700x kullanıyorum stok soğutucu 4.2'ye OC yapılmış hali ile 70 derecede çalışıyor yük altında.(Amd ısınıyor diyen arkadaşlar için)
Kasa modeliniz ne?Ryzen 5 3600 kullanıyorum Kule soğutucu ile temel frekanta kullanıyorum OC yapılmamış haliyle yük altında 80 -85 derece de çalışıyor (AMD ısınmıyor diyen arkadaşlar için)
bende 2600x kullanıyorum stok yanında gelen soğutucu fakat gayet yeterli 70 dereceyi geçtiğini görmedimRyzen 5 3600 kullanıyorum Kule soğutucu ile temel frekanta kullanıyorum OC yapılmamış haliyle yük altında 80 -85 derece de çalışıyor (AMD ısınmıyor diyen arkadaşlar için)
Phanteks Eclipse P350X MidtowerKasa modeliniz ne?