AMD'nin son sürücüsü ile ilgili

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
Bu son çıkardıkları sürücüyü kurduğumdan beri herhalde 3 defa bilgisayar kendini yeniden başlattı, önceki sürümlerde kendim başlatmak zorunda kalıyordum işimi kolaylaştırmışlar biraz ama daha sık olmaya başladı :kekw: Sorun yaşayan var mı başka? Sistemim imzada yazıyor.

7700 xt kullanıyorum bir benim oyun performansım iyileşti galiba herkes şikayetçi 😀

25.3.1 driveri kurulu ilk kurduktan sonra yeniden başlatma oldu sonra daha olmadı bende hocam fakat afmf2 bazı oyunlarda aktif olmuyor şuanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba her oyunda kullanılmıyor

25.3.1 driveri kurulu ilk kurduktan sonra yeniden başlatma oldu sonra daha olmadı bende hocam fakat afmf2 bazı oyunlarda aktif olmuyor şuanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba her oyunda kullanılmıyor
Aktif olmuyorsa oyunun kısa yolumu eklemen lazım

Aktif olmuyorsa oyunun kısa yolumu eklemen lazım
ekli zaten afmf2 eski sürümünde spiderman 2 de kullanıyordum 4k ultra fsr kalitede 150 fps alıyordum şimdi afmf2 kullanılmıyor 90fps alıyorum ekran kartım 6800xt

Bu son çıkardıkları sürücüyü kurduğumdan beri herhalde 3 defa bilgisayar kendini yeniden başlattı, önceki sürümlerde kendim başlatmak zorunda kalıyordum işimi kolaylaştırmışlar biraz ama daha sık olmaya başladı :kekw: Sorun yaşayan var mı başka? Sistemim imzada yazıyor.
Telefonda imza gözükmüyor. Bende rx7700 xt var sorunsuz çalışıyor.

oyunada paso güncelleme geldi kaldırmışlarda olabilirler bilmiyorum tam

bu fsr 4 oyunlara eklenmedi mi gözükmüyor cyberpunkta falan

rx5600xt ye geldi mi ? memlekete gidince yükleyeyim bende.

bu fsr 4 oyunlara eklenmedi mi gözükmüyor cyberpunkta falan
fsr 3.1 olan oyunlarda 3.1 i açınca galiba fsr 4 de çalışıyordu kendi otomatik doğruda olmayabilir

Geri