ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11,874
- İsim
- Efe Kıcır
Şimdi Amerika'da garson olan bir adam aylık 1500 dolar alıyor, Türkiye'de asgari ücret alıyor buda 2300 TL
Amerika'da aylık 1500 dolar alan elraen orada spor salonunada gittiğini, kirasını da ödediğini, arabasını da aldığını, Türkiye'de 400 TL ye depo fullerken o orda 54 dolar a 80 litrelik depoyu da fullediğini söylüyor, canının istediği şeyleri doyasıya yediğini üstüne başına kıyafet de aldığını söylüyor, bakın burayı iyi okuyun, sadece 14 dolara
75 UPLOAD 75 DOWNLOAD İNTERNET kullandıklarını söylüyor, bunuda ben ekleyeyim orada sadece 2000 3000 dolara en kral sistemi dizebilirken, burada 2-3 K ya apu diziyoruz, orda 2-3 k lık sistemle 4K ultra da oyun keyfi yaşarken burada biz 2-3K sistemle 720P Low ayarlar oynuyoruz.
Arkadaşlar ben ülkemi çok seviyorum güzel tarihi yerleri olsun denizi olsun şehirleri olsun güzel bir ülkemiz var çok şükür fakat, hükümet yüzünden güzelim ülkenin anasini ağlatıyorlar. Şuan ben elimde imkan olsa 2DK durmam. Bir adamların yaşam kalitesine bak birde bizim...
Türkiye'de artık gençler bile gelecek kaygısı ile yaşıyor, bu çok çok kötü bir şey. Hele hele eğitim sistemini saymıyorum. Yerlerdeyiz. Açlık sınırı olan rakamdan daha düşük asgari ücret arkadaşlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Siz neler düşünüyorsunuz ?