Neler Yeni

Amerika VS Türkiye

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
2023te, 100 yıllık anlaşma bittiğinde, toprak altındaki uranyum bor gibi elementleri istediğimiz gibi cikarabildigimizde, boğazdan geçen her yabancı gemiden istediğimiz miktarca vergi
lozan 100 yılık bir antlasma değil, zaten istersek bor çıkartabiliyoruz ki çıkariyoruz sadece isleyemiyoruz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hiç güleceğim yoktu :D

2023'te 100 yıllık anlaşma falan bitmiyor kardeşim, 2023 yılında(güya) ülkenin belirlediği hedefler gerçekleşecek.

Biz şuan zaten bor çıkarıyoruz, dışarıya satıyoruz. Lozan antlaşmasının hiçbir maddesinde ''Bu anlaşma 2023 yılında bitecektir'' yazmıyor kardeşim. Git araştır.
lozan 100 yılık bir antlasma değil, zaten istersek bor çıkartabiliyoruz ki çıkariyoruz sadece isleyemiyoruz.
Ya beyler bunlar olsa ne olacak ki? Dolar birden 1 TL euro 2 TL ye mi inecek? Hayır yine artacak.
Hükümet değişmediği sürece ekonominin iyiye gitmesini kimse beklemesin.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Ya beyler bunlar olsa ne olacak ki? Dolar birden 1 TL euro 2 TL ye mi inecek? Hayır yine artacak.
Hükümet değişmediği sürece ekonominin iyiye gitmesini kimse beklemesin.
İşte bu yüzden kaçakçılığa başladım ben de gidicem Microsofta

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

İşleyebiliyoruz diye biliyorum. 2023 hedefini herkes farklı algılıyor. Kısaca 2023 yılında ekonomi yerine oturacak, her şey çok güzel olacak, cumhurbaşkanının verdiği vaatler gerçekleşek. Tabii bunlar yalan sayılır, hiç bir ülke bir ülkenin ekonomisinin 5-6 yılda çok iyi seviyesine gelmesinine izin vermez. Ekonominin iyileşmesi için çok uzun yıllar lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu videoyu izleyip ağlıyorum. Baştan sona izleyin, eğer saray kurulmasaydı vergiler %25-50 düşüyormuş.

Toprak_16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Toprak Kokusu
Ben böyle birşeyin olmayacağını düşünüyorum fikrinizede saygı duyarım hükümet bunu başarırsa güzel bir şekilde ekonomi duzelirse inşallah çok güzel olur. Ancak ben hiç umut etmiyorum.
Keşke herkes siz gibi görüşlerini üslubunce belirtebilme yeteneğine sahip olsa 🙄 Neyse dediğim gibi görüş farklılığına sahibiz. Yani olacak olmayacak o da takdiri ilahi..
Hiç güleceğim yoktu :D
Gece gece o kadar güldürdum sizi bir tebrik yok mu 😀 üzüldüm 🙁
Arkadaşlar bu arada görüş farklıligi var diye karşı tarafla küçümserce konuşmak baya yaygınlasmis onu farkettim 🤔🤔
lozan 100 yılık bir antlasma değil
Lozan kelimesini kullanmadım ki, 100 yıllık dedim geçtim.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Arkadaşlar bu arada görüş farklıligi var diye karşı tarafla küçümserce konuşmak baya yaygınlasmis onu farkettim 🤔🤔

Dostum biraz abartmış olabilirim ama ortada öyle bir antlaşma yok. Yani 2023'de de bir şey olmayacak. Sadece hükümete göre 2023 yılında belirlenen hedefler gerçekleşecek.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Yok hala isleyemiyoruz, ham bor 200 dolar yarı islenmis bor 40bin dolar heralde tahminimce tam islenmiside 8milyon felandır heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten bu hedeflerde askeri alanda.

Bir akrabama ''Bor çıkarınca ülke ekonomisi düzelmeyecek, 10 liraya satıp 20 liraya geri alacağız'' diyince beni CHP'li ilan etmişti :D

Toprak_16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Toprak Kokusu
Dostum biraz abartmış olabilirim
Np 🙂
Dostum biraz abartmış olabilirim ama ortada öyle bir antlaşma yok. Yani 2023'de de bir şey olmayacak. Sadece hükümete göre 2023 yılında belirlenen hedefler gerçekleşecek.
Siyasi görüş farklılıktan sebep galiba aynı şeye gelemiyoruz. Neyse siz öyle düşünün ben böyle, boşuna üzerinde konuşmaya gerek yok bence. Cünkü ne siz ne ben ileri sürdüğümuz görüşten dönmeyeceğiz gibi duruyor 😁

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Sürekli bu tarz videolar çeken adamın kanalı ülkemize kapatılmış, tabii sorsan özgür düşünce hakkımız var.

Top Bottom