Amerikada İç Savaş ?

Yani tabii ki sevineceğimiz bir durum değil fakat Trump Hükümetinin artık düşeceğini tahmin ediyorum. Trumpin sokaklara protestocuları durdursun diye gönderdiği askerler prıstestoculara diz çöküp iş birliği yaptılar bu da amerikada hiç olmayan bir şey genelde.

Daha iç savaş başlamadı.

bana kalırsa zaten her eyalet kendi cumhuriyetini kurmuş gibi bir şey birde bunlar toplanıp darbe veye iç savaş başlatırlarsa önüne geçilemez ülke bölünmeye doğru gider

Böyle bir isyanın çıkacağı belliydi zaten.

George Floyd da bardağı taşıran damla oldu

halka ateş edilmesi magazaların ateşe verılmesi iç savaş değil ise...
Karşılıklı silahlı çatışmaya dönmediği sürece iç savaş değildir.
İç savaş veya sivil savaş, bir ülkenin insanlarının çeşitli politik veya dini kutuplar altında organize olarak birbirleriyle yaptıkları silahlı çatışmalara verilen genel isimdir.

Türkiye'nin daha doğrusu Dünyanın seyrini değiştirecek bir olay bu iç savaş meseleleri.
Daha önce ABD de çok yaşandı ancak bastırıldı fakat bedeli ağır oldu bu geçmişte yaşanan olayların.
Akdeniz üzerinde ABD bizim için bir tehdit iken Karadenizde bir müttefik daha doğrusu elimizdeki bir koz.Kısa vadeyi düşünmek yerine ABD'nin çöküşünün uzun vadede etkilerini düşünülmesi elzemdir.
Dünyanın Çin gibi bir ülkenin baskısı altına girmesini hiç yeğlemem.ABD,Rusya ve Çin'e göre melek kalıyor baskı konusunda özellikle savunma sanayi konularında.

ABD'de bir şey olsa gelip bizi vuruyor. Çok da sevinmeyin böyle şeylere.

Karşılıklı silahlı çatışmaya dönmediği sürece iç savaş değildir.
İç savaş veya sivil savaş, bir ülkenin insanlarının çeşitli politik veya dini kutuplar altında organize olarak birbirleriyle yaptıkları silahlı çatışmalara verilen genel isimdir.
ABD'de iç savaş mı olacakmış? Hükümet mi düşecekmiş? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: O zaman ben de kendimi tanrı ilan edeyim, boş iş ABD'de böyle şeylerin olması imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,923
Üyeler
187,588
Son üye
lewro
Geri