Amerika'dan parça getirmek mantıklı mı?

yayzed

80+
Reaksiyon skoru
19
Selamlar arkadaşlar, kasım gibi Amerika'ya gidiyorum. Halihazırda da bilgisayar toplama durumum var. Amerika'dan bazı parçaları getirmek sizce mantıklı mı? Vergiden yırtmak açısından. Daha önce başka ülkeden bileşen getirmiş olan var mı? Ülkeye girişte herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Tecrübeli olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bütün pcyi getirirsen sıkıntı olur mu bilmem ama parça açısından her parçadan 1 er tane olmak şartıyla bir sıkıntı çıkarmaz.

Selamlar arkadaşlar, kasım gibi Amerika'ya gidiyorum. Halihazırda da bilgisayar toplama durumum var. Amerika'dan bazı parçaları getirmek sizce mantıklı mı? Vergiden yırtmak açısından. Daha önce başka ülkeden bileşen getirmiş olan var mı? Ülkeye girişte herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Tecrübeli olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
paketini türkiyede satılmıyacak şekilde yaparsan geçersin

Ülkeye girişte çevirip vergi mi alacaklar? :D Şaka bir yana, vergi ile ilgili net bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Amerikada kutusunu aç kutusu açıkken çantana at öbür türlü bir ihtimal türkiyeye girerken kontrol ederlerse vergisini alırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kapalı kutu macbook pro getirmiştim beni kontrol etmemişlerdi ama etselerdi vergisi alırlardı

@yayzed Merak ettim hocam Turist vizesi ile mi gidiceksiniz ?

Amerikada kasada %10 vergi uygulanıyor. Ona göre hesap yapıp ürününüzü alın.
Örnek olarak 1000 Dolarlık bir ürün kasada 1100 Dolar oluyor. onun dışında mantıklı olabilir getirtmek

Amerikada kasada %10 vergi uygulanıyor. Ona göre hesap yapıp ürününüzü alın.
Örnek olarak 1000 Dolarlık bir ürün kasada 1100 Dolar oluyor. onun dışında mantıklı olabilir getirtmek
Kardeşim ürünün kutularını açıp şahsi eşyan gibi yanında getirirsen senden asla vergi almazlar

hocam asljnda bazi urunlede kar edemezsin ornegin almanya r5 3600 fjyatina baktim amcam getirsin diye tl ye vurunca burda daha ucuxa geliyordu vs ama ekran kartibda 1000tl daha ucuzua geliyordu parcadan parcaya degisir

Geri