Neler Yeni

Amerika'dan parça getirmek mantıklı mı?

yayzed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Tarık
Selamlar arkadaşlar, kasım gibi Amerika'ya gidiyorum. Halihazırda da bilgisayar toplama durumum var. Amerika'dan bazı parçaları getirmek sizce mantıklı mı? Vergiden yırtmak açısından. Daha önce başka ülkeden bileşen getirmiş olan var mı? Ülkeye girişte herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Tecrübeli olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Xelushy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Tuna
tam olarak bu konuyu bilmiyorum ama türkiyeden vergiden kaçamazsınız :d

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
Bütün pcyi getirirsen sıkıntı olur mu bilmem ama parça açısından her parçadan 1 er tane olmak şartıyla bir sıkıntı çıkarmaz.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
Selamlar arkadaşlar, kasım gibi Amerika'ya gidiyorum. Halihazırda da bilgisayar toplama durumum var. Amerika'dan bazı parçaları getirmek sizce mantıklı mı? Vergiden yırtmak açısından. Daha önce başka ülkeden bileşen getirmiş olan var mı? Ülkeye girişte herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Tecrübeli olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
paketini türkiyede satılmıyacak şekilde yaparsan geçersin

yayzed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak bu konuyu bilmiyorum ama türkiyeden vergiden kaçamazsınız :d
Ülkeye girişte çevirip vergi mi alacaklar? :D Şaka bir yana, vergi ile ilgili net bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ülkeye girişte çevirip vergi mi alacaklar? :D Şaka bir yana, vergi ile ilgili net bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Amerikada kutusunu aç kutusu açıkken çantana at öbür türlü bir ihtimal türkiyeye girerken kontrol ederlerse vergisini alırlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kapalı kutu macbook pro getirmiştim beni kontrol etmemişlerdi ama etselerdi vergisi alırlardı

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
@yayzed Merak ettim hocam Turist vizesi ile mi gidiceksiniz ?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,592
İsim
Dontaçhi kâfi.
Amerikada kasada %10 vergi uygulanıyor. Ona göre hesap yapıp ürününüzü alın.
Örnek olarak 1000 Dolarlık bir ürün kasada 1100 Dolar oluyor. onun dışında mantıklı olabilir getirtmek

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Amerikada kasada %10 vergi uygulanıyor. Ona göre hesap yapıp ürününüzü alın.
Örnek olarak 1000 Dolarlık bir ürün kasada 1100 Dolar oluyor. onun dışında mantıklı olabilir getirtmek
Kardeşim ürünün kutularını açıp şahsi eşyan gibi yanında getirirsen senden asla vergi almazlar

Mehmet Anıl

80+ Silver
hocam asljnda bazi urunlede kar edemezsin ornegin almanya r5 3600 fjyatina baktim amcam getirsin diye tl ye vurunca burda daha ucuxa geliyordu vs ama ekran kartibda 1000tl daha ucuzua geliyordu parcadan parcaya degisir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,687
Üyeler
172,723
Son üye
Darkline2
Top Bottom