Çınar Yaşar
80+ Gold
Bunu bilemeyiz ama inşallah düşer
Amerika dolar basıyo düşmesi gerekirken yükseliyo türk lirasıyla alakası yokdolar değerlenmiyor TL düşüyor bence
Bara basımı ile para biriminin değerini belirleyen ilk sizi gördüm,enflasyon yok demiyorum ancak ticari konumda TL'nin kullanımının karsız ve az olması TL'ye değer kaybettiriyor en yakın zamanda Rusya ile yapılan doğalgaz vs. anlaşmalarından hangi tarafın ne kadar kazandığına bakmanızı öneririm .Amerika dolar basıyo düşmesi gerekirken yükseliyo türk lirasıyla alakası yok
sistemini birden değil yavaş yavaş tehmin etmeni dilerim hem kendini yormazsın hemde isteğin sistemi rahatça toparlarsın diye düşünüyorumHocam yeterli bütçe yok ise napıcaz. Ekran kartı ve monitör için.
İnşallah dostum bizim dileğimiz doların düşebileceği kadar düşmesiBiliyoruz ki şu zamanlar amerika fazlasıyla karışık ve şu günlerde dolarda ufak ufak gerilemeler var ama bu durum böyle gidermi dolar kuru sizce ne olur yakın zamanda veya aylar sonra tahminleriniz nedir bişey almak için beklenmelimi alınmalımı
Kesinlikle düşsede halk olarak bi rahatlasak artık aldığımız nefes dolarla neredeyse.İnşallah dostum bizim dileğimiz doların düşebileceği kadar düşmesi