Neler Yeni

Among Us bedava oynama

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
Öncelikle among us şu aralar çok popüler bir oyun haliyle herkes bilgisayarına yada telefonuna indiriyor bazı arkadaşlarımız para vermek istemeyebilir bunun yöntemini anlatacağım ama bilgisayarınızda en az 4 gb ram olması lazım bedava oynamak için steamdaki versiyonundan bahsetmiyorum öncelikle Memu play yada bluesatcks gibi bir emülatör indiriyoruz gameloop gibi oyun şeçenekleri az olan bir emülatör tercih etmeyin sonra hesabınızı kaydedip vs yaptıktan sonra oyuna girebilir isterseniz arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz kontroller pc sürümüyle tamamen aynıdır isterseniz de özelleştirebilirsiniz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Öncelikle among us şu aralar çok popüler bir oyun haliyle herkes bilgisayarına yada telefonuna indiriyor bazı arkadaşlarımız para vermek istemeyebilir bunun yöntemini anlatacağım ama bilgisayarınızda en az 4 gb ram olması lazım bedava oynamak için steamdaki versiyonundan bahsetmiyorum öncelikle Memu play yada bluesatcks gibi bir emülatör indiriyoruz gameloop gibi oyun şeçenekleri az olan bir emülatör tercih etmeyin sonra hesabınızı kaydedip vs yaptıktan sonra oyuna girebilir isterseniz arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz kontroller PC sürümüyle tamamen aynıdır isterseniz de özelleştirebilirsiniz
memu mumu falan onu kurmayın arkadaşlar. mumu app player var o sistemi aşırı yavaşlatıyor. sömürüyor. normalde hiç win yükleniyor şeyi gelmeden pc açılıyordu onu kuruncs 6-7sn o yuvarlağın dönmesini bekledim. onun yerine bluestacks kullanın.

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
memu mumu falan onu kurmayın arkadaşlar. mumu app player var o sistemi aşırı yavaşlatıyor. sömürüyor. normalde hiç win yükleniyor şeyi gelmeden PC açılıyordu onu kuruncs 6-7sn o yuvarlağın dönmesini bekledim. onun yerine bluestacks kullanın.
ssd yada güçlü bi pc varsa kurabilirsiniz sizin kötü sisteminizden bize ne

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
ssd yada güçlü bi PC varsa kurabilirsiniz sizin kötü sisteminizden bize ne
kötü sistem ?
ssd kullanıyorum 580 okuma 540 yazması var ve max 34 derece görüyorum. işlemcim desen r5 3500x. Neresi kötü acaba ?
geçenlerde yükledim ve olanları söyledim niye böyle cevapladın ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kardeşim böyle bir konu açman yasak ve insanlarla çok agresif konuşuyorsun. Umarım medeniyet öğrenirsin. Moderatörlere şikayet edildin.

kerobey7887

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem
Discord
kerobey7887 #7072
Mobilden de oynayabilirsin.

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü sistem ?
ssd kullanıyorum 580 okuma 540 yazması var ve max 34 derece görüyorum. işlemcim desen r5 3500x. Neresi kötü acaba ?
geçenlerde yükledim ve olanları söyledim niye böyle cevapladın ?
evet haklısın biraz sert çıkışım için özür dilerim fakat ben sizinkinden daha kötü sisteme memu kurdum ve gayet stabil çalıştı onun için tekrardan kusura bakmayın

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Bunu neredeyse herkes biliyor

Ayrıca sistemi iyi olmayanlara asla bluestacks önermem aşırı yavaşlatır

Ve kuracaklar sanallaştırmayı açsın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bunu neredeyse herkes biliyor

Ayrıca sistemi iyi olmayanlara asla bluestacks önermem aşırı yavaşlatır

Ve kuracaklar sanallaştırmayı açsın
sanallaştırma açmayı zorunlu kılıyor zaten. açmadın mı höwöwöw program başımın etini yiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet haklısın biraz sert çıkışım için özür dilerim fakat ben sizinkinden daha kötü sisteme memu kurdum ve gayet stabil çalıştı onun için tekrardan kusura bakmayın
programın çalışıp çalışmaması değil. sistem yavaşladı. aynı program laptopumda vardı oradan da sildim 10sn falan kazandım. benim bahsettiğim memu değil mumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,543
Üyeler
161,085
Son üye
Thace
Top Bottom