José Mourinho
80+ Silver
Bu aralar deli gibi sardı nedense. Alınır mı ta emin olamadım.
Hayla alınmaz bedava verildiBu aralar deli gibi sardı nedense. Alınır mı ta emin olamadım.
Ne zaman lanHayla alınmaz bedava verildi
Epic vermişti tüm kostümleri ileNe zaman lan
PU benim kalıbıma şimdi.Epic vermişti tüm kostümleri ile
Şu an 8 TL değil mi? Bedava ile 8 TL'nin arasında ne fark var?Hayla alınmaz bedava verildi
Zaten ucuz diye alcaktım. Baktım sunucular nerdeyse full çekiyor eskisi gibi bir alıyım dedimŞu an 8 TL değil mi? Bedava ile 8 TL'nin arasında ne fark var?
İndirimsiz olunca koyuyor beŞu an 8 TL değil mi? Bedava ile 8 TL'nin arasında ne fark var?
Normalde 10 TL, şu an indirimle 8 TL. Daha ne olsun, o 8 TL ile iki tane ekmek alabiliyorsun şimdi. Alınmaz, bedava verilmişti demek çok saçma, adam belli ki almamış işte konu açıyor. Oyunu almak geçmişte geriye gitmekten daha kolay.İndirimsiz olunca koyuyor be
Şu an epicte bedava agaBu aralar deli gibi sardı nedense. Alınır mı ta emin olamadım.
Epic i 500 yıl sonra tekrar açtırdığın için tiveşşekkür ederimŞu an epicte bedava aga
8 adet 1 lira yada 1 adet 5 3 adet 1 lira yada 16 tane 50 kuruş veyahut 32 adet 25 kuruş veya 80 adet 10 kuruş veya 160 adet 5 kuruş veya 1 adet 5 lik 6 adet 50 kuruş veya 1 adet 5lik 12 adet 25 kuruş veya 1 adet 5 lik 30 adet 10 kuruş veya 1 adet 5 lik 60 adet 5 kuruş fark var HarleycigimŞu an 8 TL değil mi? Bedava ile 8 TL'nin arasında ne fark var?