- Konu Sahibi Konu Sahibi
1850 civarıne kadar olmuş?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakalım başka öneri gelirse değerlendirmek lazımPişman olmazsınız, G332'den daha çok iş görür.
1850 civarıne kadar olmuş?
Bakalım başka öneri gelirse değerlendirmek lazımPişman olmazsınız, G332'den daha çok iş görür.
Evet ama güzel set hoşuma gitti açıkçası bi değerlendireceğim sizce o fiyata alınır mı?baya pahalanmış fakat kulaklık ve mouse'u ayrı almaya kalkınca daha pahalıya geliyor diye hatırlıyorum uzun zamandır fiyatlara bakmadığım için net bilgim yok.
onu burdaki arkadaşlar daha iyi ben alırken normal iyatı 1600tl idi 1400e düştü direkt almıştım eğer parça parça daha iyisi alınıyorsa parça parça alınmıyorsa bu set alınabilir.Evet ama güzel set hoşuma gitti açıkçası bi değerlendireceğim sizce o fiyata alınır mı?
Bakalım belki daha uygun önerisi olan vardıronu burdaki arkadaşlar daha iyi ben alırken normal iyatı 1600tl idi 1400e düştü direkt almıştım eğer parça parça daha iyisi alınıyorsa parça parça alınmıyorsa bu set alınabilir.
eğer sete karar verirseniz istediğiniz soruyu sorabilirsiniz aktif olarak kullanıyorum.Bakalım belki daha uygun önerisi olan vardır
Tamamdır teşekkür ederimeğer sete karar verirseniz istediğiniz soruyu sorabilirsiniz aktif olarak kullanıyorum.