Amozon alışveriş ve kredi kartına taksit

TheRock01

80+
Reaksiyon skoru
66
Dostlar mesela amozondan bir ürün aldım ama beğenmedim veya uyumlu değil ve bunu kredi kartına taksitle aldım ama yanında farklı ürünlerde var geri iade etmek istediğimde onun parası nasıl iade oluyor bilen biri soylebilir mi

Ürünün fiyatı toplam borcundan düşüyor ama taksit ödemelerinde görünüyor. Örneğin 667 lira aylık 3 taksitle aldın 3 ay boyunca ekstrelerinde 667 lira borç ve -667 lira ödeme görünür

sipariş lerim den sadece o ürünü seçip iade et.

Anladım yani herturlu iade yapabilirim
evet taksit yaptın diye ömür boyu taşımak zorunda değilsin ürünü seç ve onu iade et sisteme para transferi olucak kredi kartı eğer ay sonunda onu senden düşmez ise bankna ile konuş durumu açıkla ve problemini hallet

evet taksit yaptın diye ömür boyu taşımak zorunda değilsin ürünü seç ve onu iade et sisteme para transferi olucak kredi kartı eğer ay sonunda onu senden düşmez ise bankna ile konuş durumu açıkla ve problemini hallet
Peki mesela ben 5 parça ürün seçtim şuan sipariş vermeye çalışıyorum ama taksit yok diyor nasıl olacak

Bazı ürünlerde taksit olmuyor malesef özel değilse ürünler neler?
Knk deepcool ak400 zero
Hyperx cloud core
Razer deathadder v2 mini
Aoc gaming 24g2sp
Dierya xtmkb t68se
Hepsinde var ama taksit olmuyor tam sipariş verecem böyle bir problem yaşıyorum kafayı yicem ya

dierya yurt dışıysa taksit olmayabilir. bazen yurt dışı ürünlere 6 taksit çıkıyor bazen hiç çıkmıyor. istersen onu sepetten çıkarıp diğer ürünleri dene veya hepsini tek tek almayı dene.

Peki mesela ben 5 parça ürün seçtim şuan sipariş vermeye çalışıyorum ama taksit yok diyor nasıl olacak
knk seçtiğin ürünlerde taksit yoktur yada olmasına rağmen seninkisini kabul etmiyorsa limitinden yada aylık gelir ve kart limitin kaynaklı olabilir.

dierya yurt dışıysa taksit olmayabilir. bazen yurt dışı ürünlere 6 taksit çıkıyor bazen hiç çıkmıyor. istersen onu sepetten çıkarıp diğer ürünleri dene veya hepsini tek tek almayı dene.
Oldu oldu sanirim fan ve klavye taksit yok ondan onlari çıkarınca oldu şimdi sipariş veriyorum

Oldu oldu sanirim fan ve klavye taksit yok ondan onlari çıkarınca oldu şimdi sipariş veriyorum
onları da ayrı alırsın. dediğim gibi yd bazen taksit yapmıyo amazon geçen ssd alacaktım tek çekim seçeneği olduğu için alamadım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,241
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri