Anladım yani herturlu iade yapabilirimÜrünün fiyatı toplam borcundan düşüyor ama taksit ödemelerinde görünüyor. Örneğin 667 lira aylık 3 taksitle aldın 3 ay boyunca ekstrelerinde 667 lira borç ve -667 lira ödeme görünür
evet taksit yaptın diye ömür boyu taşımak zorunda değilsin ürünü seç ve onu iade et sisteme para transferi olucak kredi kartı eğer ay sonunda onu senden düşmez ise bankna ile konuş durumu açıkla ve problemini halletAnladım yani herturlu iade yapabilirim
Peki mesela ben 5 parça ürün seçtim şuan sipariş vermeye çalışıyorum ama taksit yok diyor nasıl olacakevet taksit yaptın diye ömür boyu taşımak zorunda değilsin ürünü seç ve onu iade et sisteme para transferi olucak kredi kartı eğer ay sonunda onu senden düşmez ise bankna ile konuş durumu açıkla ve problemini hallet
Bazı ürünlerde taksit olmuyor malesef özel değilse ürünler neler?Peki mesela ben 5 parça ürün seçtim şuan sipariş vermeye çalışıyorum ama taksit yok diyor nasıl olacak
Knk deepcool ak400 zeroBazı ürünlerde taksit olmuyor malesef özel değilse ürünler neler?
knk seçtiğin ürünlerde taksit yoktur yada olmasına rağmen seninkisini kabul etmiyorsa limitinden yada aylık gelir ve kart limitin kaynaklı olabilir.Peki mesela ben 5 parça ürün seçtim şuan sipariş vermeye çalışıyorum ama taksit yok diyor nasıl olacak
Oldu oldu sanirim fan ve klavye taksit yok ondan onlari çıkarınca oldu şimdi sipariş veriyorumdierya yurt dışıysa taksit olmayabilir. bazen yurt dışı ürünlere 6 taksit çıkıyor bazen hiç çıkmıyor. istersen onu sepetten çıkarıp diğer ürünleri dene veya hepsini tek tek almayı dene.
onları da ayrı alırsın. dediğim gibi yd bazen taksit yapmıyo amazon geçen ssd alacaktım tek çekim seçeneği olduğu için alamadımOldu oldu sanirim fan ve klavye taksit yok ondan onlari çıkarınca oldu şimdi sipariş veriyorum