Neler Yeni

Android Ampere uygulaması hatalı

YazılımKafa

80+ Gold
Ampere adlı uygulamayı yükledim. Telefon 50w. Şarj adaptörü 65w. Kendi kutusunda gelen şarj adaptörü. Ve 4500 mah bataryayı 45-50 dk da dolduruyor. Ama ampere uygulamasına baktığımda akımı 2600 mah, volt uda 4.3 gösteriyor. Yani uygulamaya göre 11w civarı. Ama alakası yok. Sizdede hatalı mı? Doğru sonucu nerde görebilirim. Mesela macbookta kendisi gösteriyor ek uygulama olmadan. Androidde kesin net şekilde nasıl görebilirim ?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
18w adaptörle 2200-2500ma gösteriyor sizin adaptörde sıkıntı olabilir hocam yada uygulama hatalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Yazık kafana

YazılımKafa

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Adaptörde sorun yok, o yüzden batarya ve şarj süresini yazdım. Dediği gibi olsa saatler sürerdi telefonun şarj olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
CPU X adlı uygulamadan bakın isterseniz ordada gösteriyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Adaptör veya kabloda problem olabilir, AccuBattery'de aynı değeri gösteriyorsa dediğim çok olası.

YazılımKafa

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CPU X adlı uygulamadan bakın isterseniz ordada gösteriyor
Tmm bakıcam

Adaptör veya kabloda problem olabilir, AccuBattery'de aynı değeri gösteriyorsa dediğim çok olası.
Dostum problem olsa telefon nasıl hızlı şarz olsun. 11w ile olsa 4500 mah bataryanın dolması saatler sürer. Bence uygulamada sorun var. Senin dediğinide deneyeceğim. Telefon oppo. Bunun hızlı şarj teknolojisi farklı. Acaba bununkini algılamıyorlar mı? Ek olarak telefon 50w ile dolarken kendi özel göstergesi var. Yani 50w tan az olunca onu göstermiyor. O şekilde de sağlam olduğunu anlıyorum

Tmm bakıcam

Dostum problem olsa telefon nasıl hızlı şarz olsun. 11w ile olsa 4500 mah bataryanın dolması saatler sürer. Bence uygulamada sorun var. Senin dediğinide deneyeceğim. Telefon oppo. Bunun hızlı şarj teknolojisi farklı. Acaba bununkini algılamıyorlar mı? Ek olarak telefon 50w ile dolarken kendi özel göstergesi var. Yani 50w tan az olunca onu göstermiyor. O şekilde de sağlam olduğunu anlıyorum
Hepsinde aynı gösteriyor. Ama telefonun kendi yazılıma göre bir problem yok. Biraz daha araştırıcam

Son düzenleme:
Top Bottom