L Lufoxi 80+ Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 309 Dahası Reaksiyon skoru 215 Yaş 19 İsim Umut 2 Mart 2021 #27 eysis yazmış: Hocam şimdi siyasetle ne alakası var? Devamı için tıklayın... Kabine toplantısını kim yaptı zannediyorsun? Okulların devam edeceğini kim belirledi zannediyorsun?
eysis yazmış: Hocam şimdi siyasetle ne alakası var? Devamı için tıklayın... Kabine toplantısını kim yaptı zannediyorsun? Okulların devam edeceğini kim belirledi zannediyorsun?
eysis 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2,972 En İyi Cevap 1 2 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Lufoxi yazmış: Kabine toplantısını kim yaptı zannediyorsun? Okulların devam edeceğini kim belirledi zannediyorsun? Devamı için tıklayın... Hocam anlıyorum karar siyasiler tarafından belirleniyor ama direkt olarak 2023'de A partisine oy vermezler demenizi doğru bulmadım.
Lufoxi yazmış: Kabine toplantısını kim yaptı zannediyorsun? Okulların devam edeceğini kim belirledi zannediyorsun? Devamı için tıklayın... Hocam anlıyorum karar siyasiler tarafından belirleniyor ama direkt olarak 2023'de A partisine oy vermezler demenizi doğru bulmadım.