Bulunur kontenjana bağlı ben fen lisesine gidiyorum yüzde 1 lazım girmek için boş yer olduğu için 200 puanlı birisi gelmişti geçen sene şanslıysan gidersinBen 9.sinif ogrencisiyim meslek lisesindeyim bu seneki ortalamam tam 70 bu ortalama ile anadolu bulabilirmiyim?
Bir liseye yerleşince mevki yerleşme dışında çıkış yapılabiliyor mu kafaya göre ?Ben 9.sinif ogrencisiyim meslek lisesindeyim bu seneki ortalamam tam 70 bu ortalama ile anadolu bulabilirmiyim?
Her okul için farklıdır ama senin çevren de öyle bir okul olabilirBen 9.sinif ogrencisiyim meslek lisesindeyim bu seneki ortalamam tam 70 bu ortalama ile anadolu bulabilirmiyim?
Gecen sene en son 78 ile almislardi o liseye girebilirmiyim?Ben 92 ortalamayla ucu ucuna girebilmiştim.
Ama çevrendeki okulları araştır 70 le alanda vardır. Okuldan okula değişir.
Her okul için farklıdır ama senin çevren de öyle bir okul olabilir
Gecen sene en son 78 ile almislardi o liseye girebilirmiyim?
72'yle girdim anadoluya. Vardır illa kiBen 92 ortalamayla ucu ucuna girebilmiştim.
Ama çevrendeki okulları araştır 70 le alanda vardır. Okuldan okula değişir.
Öğrencilerin aldığı puanlara bağlı bu bizde bu puanları bilemediğimize göre nereden bilebiliriz?Gecen sene en son 78 ile almislardi o liseye girebilirmiyim?
yalnız 200 puanlı biri geldiyse en son taban puanı 200 e düşer okulunBulunur kontenjana bağlı ben fen lisesine gidiyorum yüzde 1 lazım girmek için boş yer olduğu için 200 puanlı birisi gelmişti geçen sene şanslıysan gidersin
nasıl yüzde 1 lik okula 200 puanlı biri geliyorBulunur kontenjana bağlı ben fen lisesine gidiyorum yüzde 1 lazım girmek için boş yer olduğu için 200 puanlı birisi gelmişti geçen sene şanslıysan gidersin
işin zorGecen sene en son 78 ile almislardi o liseye girebilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
%60Tahmini olarak sansim yuzde kac