Çözüldü✓ Anakart aldım ama sorunum var

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,678
Dostlar Gigabyte A320M S2H REV 1.1 anakart aldım bende ryzen 5 1600 af vardı taktım ekran gelmedi ram cart curt söktüm taktım vs vs görüntü yok sonra bilgisayarcıya gittim bana bırakman lazım dedi o yüzden bende bırakmadım bilgisayarım benim özelim gibidir kimseye elletmem neyse tanıdık bilgisayarıya gittim onun ram ile denedim birde onda r 3 1200 vardı taktım yine ekran yok neyse dedim işlemciyi alıyom dedim aldım eve geldim işlemciyi alkol ile tertemiz yaptım birazcık macun vardı bir taraflarında taktım yine görüntü yok bios pili söktüm açtım yine yok neden çalışmıyor bu meret

Son düzenleme:
Anakartta sorun vardır. Alırken testi falan yok muydu? Bu arada eğer HİÇ bios güncellenmediyse 1600 AF için galiba BIOS update gerekiyordu.
Onun için ryzen 3 1200 aldım emanet yine açmıyor

Son düzenleme:
Ekran kartı takmadan görüntü almaya çalışmıyorsunuzdur umarım

neyse uyarı alırım

Son düzenleme:
Ekran kartı takmadan görüntü almaya çalışmıyorsunuzdur umarım
Kral ekran kartıda değiştirdim yine aybı işlemci bir süre soğuk kalıyor sonra ısınıyor birde basılı tutunca anca kapanıyor

Anakartta sorun vardır. Alırken testi falan yok muydu? Bu arada eğer HİÇ bios güncellenmediyse 1600 AF için galiba BIOS update gerekiyordu.
Arkadaş hava tutmuş söktükten sonra statik olmuş olabilir mi çalışırken görselini de attı

Geri