Üründe sıkıntı yoksa kabul etmezler.Hepsiburada resmi satıcı üzerinden anakart aldım. Kargo kutusu normaldi ama anakart kutusu delik geldi. Ben de değişim işlemi başlattım. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Değişimi kabul ederler mi acaba?
Test etmedim. Kutuyu hasarlı görünce kargo kolisinden çıkarmadan geri bantladım koliyi. Daha önce yaşadınız mı siz benzer bir durum? Ürün normal, kutusu hasarlı diye iade kabul etmeyenler var. Bence bu yüzden değişim yapmaları gerekir hasarlı gelen kutuya. Ayrıca hasarlı kutulu ürünler daha ucuza satılır. Ben tam parasını vermişim, her şeyini tam isterim.Üründe sıkıntı yoksa kabul etmezler.
Ellerinde varsa değişim yaparlar yoksa ücret iadesi olur.Test etmedim. Kutuyu hasarlı görünce kargo kolisinden çıkarmadan geri bantladım koliyi. Daha önce yaşadınız mı siz benzer bir durum? Ürün normal, kutusu hasarlı diye iade kabul etmeyenler var. Bence bu yüzden değişim yapmaları gerekir hasarlı gelen kutuya. Ayrıca hasarlı kutulu ürünler daha ucuza satılır. Ben tam parasını vermişim, her şeyini tam isterim.
Daha diğer parçalar yok elimde, olsa bile denemek istemezdim. Ürün kargodan "hasarlı" geldi. Bunu göre göre açarsam ve gerçekten hasar aldıysa anakart benim üzerime kalacak olay. Çok gördük bunu yapan satıcıları. Satıcı direkt Hepsiburada olduğu için öyle saçma bir duruma düşeceğimi sanmıyorum ama işi garanti etmek için ellemedim anakartı ve değişim istedim.Hepsiburada, anakart test edip ayipliysa geri iade almıyor mu direk? Yoksa servis onayıyla mi uğraştırıyor kutuyu açıp ürünü neden denemediniz onu anlamadım
Hocam bence en iyisini ve en mantıklısını yapmışsınız, ürünü test edip bide sıkıntılı çıksaydı çok baş ağrıtırdı.Hepsiburada resmi satıcı üzerinden anakart aldım. Kargo kutusu normaldi ama anakart kutusu delik geldi. Ben de değişim işlemi başlattım. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Değişimi kabul ederler mi acaba?