Neler Yeni

Hawk Fab v4 aldım kargo rezalet geldi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Furkan Görür
amazondan ise amazon seve seve alır bunu
amazon la konuştugumda ben kargoya verecek durumda değilim dedim. Eve kargo firması gönderebiliriz dedi battal boy poşete koyun yeterli dedi ama iade etme isteği yok içimde ürünü beğendim baya. Sadece kırık parça değişimi ve kutunun gönderilmesi yeterli

Gurkanpiro

80+ Platinum
amazon la konuştugumda ben kargoya verecek durumda değilim dedim. Eve kargo firması gönderebiliriz dedi battal boy poşete koyun yeterli dedi ama iade etme isteği yok içimde ürünü beğendim baya. Sadece kırık parça değişimi ve kutunun gönderilmesi yeterli
onu hawk destegıyle konusun zam gelıcek yılbası geldı degısım yaparlarsa komple gonder ıadeyle ugrasırsan zam gelebilir

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Furkan Görür
onu hawk destegıyle konusun zam gelıcek yılbası geldı degısım yaparlarsa komple gonder ıadeyle ugrasırsan zam gelebilir
amazona ulaştım sıfır kutu ve kırık parça değişimi için bildirimde bulundum. Bu 2 sorun çözülmezse iade edip zamlı fiyattan başka bir markanın koltugunu tercih ederim sorun olmaz

Gurkanpiro

80+ Platinum
amazona ulaştım sıfır kutu ve kırık parça değişimi için bildirimde bulundum. Bu 2 sorun çözülmezse iade edip zamlı fiyattan başka bir markanın koltugunu tercih ederim sorun olmaz
o size kalmış bir şey hocam bunun hawk la alakası yok kargo sırketı mahvetmıs

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,885
İsim
Orkun
Koskoca Hawk/Amazon bu kadar rezalet bir şekilde paketleyip göndermez diye düşünüyorum. Keza kutunun her yerinde Kolay Gelsin bandı var. Büyük ihtimalle düşürdüler mi artık bir yerden fırlattılar da kutu mu dağıldı parçalandı mı bilemiyorum. Hiç tek parça değişimi vs. uğraşma olduğu gibi iadeye gönder yenisini sipariş et hiç başın ağrımasın.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Canını sıkma hallederler

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Berkay Altun
Dostum Aynı Koltukdan Dün Banada Geldi Kutu iyi durumda Değildi ama ürün sapasağlamdı Firmaya ulaş hemen gönderir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende amazondan aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,010
Üyeler
163,925
Son üye
miracrefiktrr
Top Bottom