HAWK fab koltuk problemlerim hk.

ya çok rahat aslında birde araç yok hani bunu alıcam nasıl geri söküp çıkartıp da kargo firmasına kadar taşicam gelip kapıdan alsalar iade düşünmeden iade ederim ama fame serisi veya future pro alabilirdim ama kapıdan iade almıyorlar dimi
Valla bende üşenirdim söküp götürmeye. Kapıdan alıyosalar iyi

Andromeda kullanıyorum gayet rahat kilomda var 1 sene oldu pistonda sağlam gayet taş gibi göçme yok falan filan

ya çok rahat aslında birde araç yok hani bunu alıcam nasıl geri söküp çıkartıp da kargo firmasına kadar taşicam gelip kapıdan alsalar iade düşünmeden iade ederim ama fame serisi veya future pro alabilirdim ama kapıdan iade almıyorlar dimi
amazon kolay gelsin kargo ise kapıdan gelir alır. dhl mng ise şehrinize bağlı olarak daha doğrusu keyiflerine bağlı gelip gelmemesi.
yalnız bu koltuğu iade etmek amazon kargo olarak iyi ücret çıkarıyorlardır. desi çok oluyor

amazon kolay gelsin kargo ise kapıdan gelir alır. dhl mng ise şehrinize bağlı olarak daha doğrusu keyiflerine bağlı gelip gelmemesi.
yalnız bu koltuğu iade etmek amazon kargo olarak iyi ücret çıkarıyorlardır. desi çok oluyor

desi derken ne oluyor hocam 7k ya aldım ben odedigim tam 7k yani iade olacak miktar ne olur sizce kolay gelsin ile geldi bu arada evet

Arkadaşlar alt mekanizmada kapaklı bi vida var onu ne çok sıkmak ne çok gevşek bırakmak lazım doğru yaparsanız sesler vs kesiliyor şuan memnunum ama çok yaslanınca yay sesi geliyor ama okdr da problem değil memnunum suanda.

Geri