Neler Yeni

Yardım Amazon kutu hasarlı jelatinleri sökülmüş anakart yolladı

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eray Altınordu
Kral aynı anakartı amazon üzerinden bende satın aldım bende de aynı durum yaşandı ürün açılmış ve içerisinde ki wifi apartı alınmış.Satıcı resmi amazon şaka gibi.Vatandan aldım daha sonra.
Sıkıntı var mı vatandan aldığınızda kutusu jelatinli oluyor mu?

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eray Altınordu
Değişime gönderdim de bakıyım yarına iptal ederim belki değişimi vatandan alırım alacağım anakartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
İndirim kovaladığımız bu günlerde hepinize başarılar diliyorum ilk önce.
Konu başlıkta belirtmiş olduğum gibi Amazon'dan anakart siparişi.
Ürün Amazon'un kendi satıcı olduğu bir anakart MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi modeli.
Ürünü iki kez sipariş ettim.
İlkini ödeme yanlış olduğu için iade ettim. Kutusu sıfır jelatinleri yerli yerinde kokusu üstünde diyebilirim yani kullanılmamış kısacası.
İkinci kez ürünü sipariş ettiğimde kutu hafif hasarlı anakartın jelatinleri sökülmüş halde gözle görülür bir hasar olmasa da şüphe uyandıran bir durumda geldi.
Bende hemen amazona yazdım durmu anlattım. Onlar ürünlerinin sıfır olduğunun iddasında buldunu fakat ben durmun farklılık gösterdiğini ilk gelen paketle aynı durumda olmadığını belirttim.
İstersem ürünü iade edebileceğimi değişim içinde şu an stok olmadığını belirttiler.
Eğer istersem hasar içinde para iadesinde bulunabileceklerini söylediler. Bunu kabul edersem ürünün değişiminin olmayacağını belirttiler.
İki arada bir derde kaldım stok şu an için yok iade isteyemiyorum. Jelatinleri eksik diye anakartı kontrol etmedim sıfır olduğundan emin olamadığım için. Ne yapmamı önerirsiniz. Değişim için bekleyeyim mi yoksa hasar oranında para iadesi mi talep edeyim.
Stok olmadığı için aynı üründe sizede direk açılmış iade edilmiş ürün göndermişler yüksek ihtimalle çalışıyordur bir sıkıntısı yoktur ama tabi mide bulandırır

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kansız
Stok olmadığı için aynı üründe sizede direk açılmış iade edilmiş ürün göndermişler yüksek ihtimalle çalışıyordur bir sıkıntısı yoktur ama tabi mide bulandırır
Gerçekten öyle mide bulandırıcı bekliyorum bakalım stok olursa değişim talep edicem olmazsa başka yerden de siparişini verdim o ürünü kullanıcam. Şuan için sadece bekliyorum tüm parçalarım hazır ama sistem yatıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon depo satıcılı olmasın aldıgın urun?
Yok hocam teyit etmek için baktım. Öyle bir durum söz konusu değil.

Top Bottom