Evet, en güncel BIOS o.en güncel bios Bumu
Evet, en güncel BIOS o.
BIOS güncelleme hakkında bu video işine yarayacaktır.
attiğim en günceldi haniA32ES715.BSS en güncel sürüm.
Sana yardımcı olabilirim.
BIOS güncelleme dosyasını indirip flash belleğine at. Flash belleğini PC'ye tak. PC açılrıken F12 tuşuna ardı ardına bas, böylece BIO-FLASHER yani Biostar'In BIOS güncelleme yazılımına girmiş oluyorsun.
Buraya girince fs0: senin flash belleğin olur, fs0:'daki en güncel BIOS güncelleme dosyasını seçip tamam diyorsun, onaylıyorsun.
Bu işlem 5-10 dakika arasında sürer, sabırlı ol ve PC'yi kesinlikle kapatma, eğer PC kapanırsa anakart servis yolunu bulur .
Takıldığın bir şey olursa yardımcı olabilirim.
Yazdığım sürüm en güncel sürüm zaten.attiğim en günceldi hani
anlasdım sola bakmadımYazdığım sürüm en güncel sürüm zaten.
Alıntıyı görüntüle
hocam flasha rardan çıkarıppmı atayımYazdığım sürüm en güncel sürüm zaten.
Alıntıyı görüntüle
Elektrikler giderse...PC'yi kesinlikle kapatma, eğer PC kapanırsa anakart servis yolunu bulur .
çok düşük bir ihtimalElektrikler giderse...
A32ES715 adlı ve .BSS uzantılı dosyayı flash belleğine atman gerekiyor.hocam flasha rardan çıkarıppmı atayım
Yapacak bir şey yok, o kadar şanssız olamaz herhaldeElektrikler giderse...
böylemiA32ES715 adlı ve .BSS uzantılı dosyayı flash belleğine atman gerekiyor.
.RAR'dan çıkartacaksın.
Yapacak bir şey yok, o kadar şanssız olamaz herhalde
A32ES715.BSS bu sürümü indirdim ryzen 3 3100 takılır mıA32ES715 adlı ve .BSS uzantılı dosyayı flash belleğine atman gerekiyor.
.RAR'dan çıkartacaksın.
Yapacak bir şey yok, o kadar şanssız olamaz herhalde
Hayır dostum, yukarıda yazdığım gibi A32ES715 adlı ve .BSS uzantılı dosyayı flash belleğine atacaksın.böylemi
O sürümle kullanabilirsin Ryzen 3 3100'ü, sorun yok.A32ES715.BSS bu sürümü indirdim ryzen 3 3100 takılır mı
Usb bellek boş olmak zorundamıHayır dostum, yukarıda yazdığım gibi A32ES715 adlı ve .BSS uzantılı dosyayı flash belleğine atacaksın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
O sürümle kullanabilirsin Ryzen 3 3100'ü, sorun yok.
2 tane indi hangısını flasha atayım?böylemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
A32ES715.BSS bu sürümü indirdim ryzen 3 3100 takılır mı
Hayır, boş olmasına gerek yok ancak mümkün mertebe boş olsun.Usb bellek boş olmak zorundamı
Dostum lütfen dediklerimi anlayarak adımları gerçekleştir, 2 kere söyledim, Allah için.2 tane indi hangısını flasha atayım?