RobloxAddict
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Arkadaşlar bu vida cikmiyor ne yapmam gerek? İlk defa pc topluyorum. Anakart Asus Prime B650M-K
birazcık kuvvet ister tornavidayı tam oturt vidaya emin degilim ama arkasında braket olabilirArkadaşlar bu vida cikmiyor ne yapmam gerek? İlk defa pc topluyorum. Anakart Asus Prime B650M-KAlıntıyı görüntüle
kartı kırmayacak şekilde güç uygulayıp dene eğer sıyırmaya devam ederse iletken olmayan bir yağı az bir şey dök tekrar deneArkadaşlar bu vida cikmiyor ne yapmam gerek? İlk defa pc topluyorum. Anakart Asus Prime B650M-KAlıntıyı görüntüle
çok dökme dikkat etArkadaşlar bu vida cikmiyor ne yapmam gerek? İlk defa pc topluyorum. Anakart Asus Prime B650M-KAlıntıyı görüntüle
arkasi derkenbirazcık kuvvet ister tornavidayı tam oturt vidaya emin degilim ama arkasında braket olabilir
düz uç tornavida kullanırsan açılır. açılmazsa son çare tornavidayı vidaya koyup lehim dökmek ama bilgin yoksa karta zarar verebilirsin.Arkadaşlar bu vida cikmiyor ne yapmam gerek? İlk defa pc topluyorum. Anakart Asus Prime B650M-KAlıntıyı görüntüle
islemcinin tam arkasında braket olur tabi emin degilim sıfır anakrtlarda geliyormu diyearkasi derken
Arkasi bu sekildeislemcinin tam arkasında braket olur tabi emin degilim sıfır anakrtlarda geliyormu diye