Bende hic bios güncellemesi yapmadım hocam. Yapınca ne degisiyor surekli guncelleyin diyorlar da.Sadece Ekran kartı driverını yükledim. Biosum güncel bile değil. 3-3.5 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Genellikle stabilite açısından bazı yenilikler oluyor. Önceki sürümlerde hatalar varsa gideriliyor. eğer bir problem yaşıyorsan, güncellemen gerek. ama yaşamıyorsan sorun yok.Bende hic bios güncellemesi yapmadım hocam. Yapınca ne degisiyor surekli guncelleyin diyorlar da.
2 ay oldu güncellemeyi şimdi aklıma geldi güncellemeyle gidiyorum.Windows10 formattan sonra genelde ekran kartı driver yüklerim baska birsey yapmam. Anakart driverlerını yüklüyormusunuz ? Ozellikle chipset driver yükle diyorlar neden?
Anakart kaynaklı sorun çıkma ihtimali daha düşük oluyor bir de oc li sistem kullanıyorsanız bios update önemli oluyorBende hic bios güncellemesi yapmadım hocam. Yapınca ne degisiyor surekli guncelleyin diyorlar da.
Anakart kaynaklı sorun çıkma ihtimali daha düşük oluyor bir de oc li sistem kullanıyorsanız bios update önemli oluyor
2 ay oldu güncellemeyi şimdi aklıma geldi güncellemeyle gidiyorum.
Chipset driver gerek varmı hocam? Sorun cıkmadigi sürece?Genellikle stabilite açısından bazı yenilikler oluyor. Önceki sürümlerde hatalar varsa gideriliyor. eğer bir problem yaşıyorsan, güncellemen gerek. ama yaşamıyorsan sorun yok.
İndirseniz iyi olur işlemci markalarının anakart modelleri için oluşturduğu driverlar stabiliteyi arttırırChipset driver gerek varmı hocam? Sorun cıkmadigi sürece?
İşin yoksa yap .Faydası olur.Chipset driver gerek varmı hocam? Sorun cıkmadigi sürece?
İşin yoksa yap .Faydası olur.
Chipseti yukledim pc yavasladiİndirseniz iyi olur işlemci markalarının anakart modelleri için oluşturduğu driverlar stabiliteyi arttırır
yavaşlamaması gerektiChipseti yukledim pc yavasladi
Denedim masasindan kaldiriyorum hafif yavaşladi pc