Anakart CPU Işığı Yanıyor Ekranda Görüntü Yok

görüntü gelmemesinin nedeni saçma olsada ekran kartının görüntü çıkışıni monitöre yansıtamaması olabilir? BİOS güncelleyip HDMI kablosu veya VGA kablosu ile tekrar denemen belki sorunu çözebilir. BİOS Flash varsa anakartta Flash disk hazırla.

görüntü gelmemesinin nedeni saçma olsada ekran kartının görüntü çıkışıni monitöre yansıtamaması olabilir? BİOS güncelleyip HDMI kablosu veya VGA kablosu ile tekrar denemen belki sorunu çözebilir. BİOS Flash varsa anakartta Flash disk hazırla.
CPU beyaz LED ışığı yanıyor ve görüntü hiç yok
Anakartta BIOS flash da yok eski işlemcide yok tek çare teknik servis galiba şimdi ise DDR3 sistemimde HDD mavi ekran hatası veriyor şaka gibi ne yapmam lazım her şeyde bı hata çıkıyor

CPU beyaz LED ışığı yanıyor ve görüntü hiç yok
Anakartta BIOS flash da yok eski işlemcide yok tek çare teknik servis galiba şimdi ise DDR3 sistemimde HDD mavi ekran hatası veriyor şaka gibi ne yapmam lazım her şeyde bı hata çıkıyor
CPU sogutucun fanları çok hızlı bir şekilde mi dönüyor?

Ayrıca Mavi ekran almanın sebeplerinin en başlında RAM gelsede bazen bu hatayı bios pilide yapıyor!

CPU sogutucun fanları çok hızlı bir şekilde mi dönüyor?

Ayrıca Mavi ekran almanın sebeplerinin en başlında RAM gelsede bazen bu hatayı bios pilide yapıyor!
Fansız ve fanlı denedim fan normal dönüyordu

Çalışan sistem şimdi taktım mavi ekran hatası ve HDD araçlardan en iyi duruma getirmeyi açmıyor şaka gibi

MSI teknik servisin numarasını bulamadım ve bunu iade etsem yeni kart alsam yine aynısımı olur
1741436986784.png

Geri