Neler Yeni

Anakart CPU ledi yanıyor ve ekran gelmiyor

Trustaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vedat demir
Merhabalar sorunum 2 bölümden oluşuyor .İlk bölümde PC açılıyordu fakat ekrana aşağıdaki gibi bir mavi ekran geliyordu :
https://www.hizliresim.com/plkngse
Sonra ise ben bira araştırma yaptım ve SSD ve harddisk kablolarını çıkarttım ve artık bı şekilde bioasa girebiliyordum telefondan fat32 ile Windows 10 attığım bir USB ile denedim format atıcaktım ama işe yaramıyor olmuyordu. Ardından PC tamire götürdüm oradakiler de yapamadı. Eve getirdiğimde CPU ledi yanıyordu ve artık nasıl olduysa şimdi ne ekran geliyor nede klavye fare okuyor...
Gigabyte aorus ax 370 gaming k5 anakart
Ryzen 1600 af işlemci
Gigabyte rx 580 4gb ekran kartı
Corsair vengance 8gb 2666hz RGB ram
Site işlerim vardı ve bunları bitirmem gerekiyor 2 gündür uğraşıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Bios pili sök tak yapıp bios sıfırlamayı dener misiniz?

Penguen

80+ Silver
Keşke direkt bilgisayarcıya götürmeseydin.
İşlemciyi çıkarıp pinlerini kontrol et. İşlemci ışığının yanması işlemcide hata olduğu anlamına geliyor. Bozmuş olabilirler. Başka işlemcileri varsa denesinler.

Trustaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vedat demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O halde oraya geri gidip durumu söyleyin bence, çok adi bir yer değilse eski haline getirmeye çalışırlar diye umuyorum.
O halde oraya geri gidip durumu söyleyin bence, çok adi bir yer değilse eski haline getirmeye çalışırlar diye umuyorum.
Akşam uğraştım ve kimlerin gevşek olduğunu far ettim artık bioasa girebiliyorum temiz kurulum denemek istiyorum ama elimde bunu yapabilecek USB yada farklı bir PC yok?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Akşam uğraştım ve kimlerin gevşek olduğunu far ettim artık bioasa girebiliyorum temiz kurulum denemek istiyorum ama elimde bunu yapabilecek USB yada farklı bir PC yok?

Ben internet kafede yapmıştım, bir internet kafeye git ve windows10 indir. O arada da twitch izlemiştim ben dizi vs izleyerek vakit geçirebilirsin, tabii usb flaş belleğin var ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom